Home Gaming Batgirl: A Matter of Family trailer vrijgegeven

Batgirl: A Matter of Family trailer vrijgegeven

by Mark van Truijen

1d936dadf30010a96155a780553d5513

Interactive Entertainment en DC Entertainment onthullen vandaag de trailer voor de eerste story driven add-on voor Batman™: Arkham Knight – Batgirl: A Matter of Family. Batgirl: A Matter of Family vindt plaats voor het verhaal van Batman™: Arkham Asylum en spelers nemen voor het eerst in de Batman: Arkham franchise de rol van Batgirl aan. Batgirl: A Matter of Family is op 14 juli beschikbaar voor fans die de Batman: Arkham Knight Season Pass bezitten en verbinding hebben met internet. De add-on kan ook los gekocht worden op 21 juli voor € 6,99 via PlayStation®Network en Xbox LIVE online entertainment network van Microsoft.

Als The Joker Commissioner Gordon ontvoert en hem gevangen houdt in het Seagate Amusement Park moeten Batgirl en Robin vechten om hem te redden en ondertussen proberen te voorkomen dat ze slachtoffer worden van het sinistere plan van The Joker. Batgirl, getraind door Batman, combineert vechten met ongeëvenaarde hack-vaardigheden om vijanden te verslaan, objecten te beheersen en puzzels op te lossen.

De content is ontwikkeld door WB Games Montréal met gebruik van de Batman: Arkham Knight engine die door Rocksteady Studios is gebouwd. De overige Batman: Arkham Knight Season Pass add-on content wordt ontwikkeld door Rocksteady Studios.

De Batman: Arkham Knight Season Pass bevat een exclusieve Flashpoint Batman Skin die nu beschikbaar is en biedt regelmatig nieuwe content voor zes maanden met nieuwe verhaalmissies, meer superschurken die Gotham City binnenvallen, nieuwe legendarische Batmobiles, geavanceerde challenge maps, alternatieve character skins en nieuwe race tracks.

Batman: Arkham Knight is gebaseerd op de DC Comics Batman kernlicentie en is nu beschikbaar voor PlayStation®4 computer entertainment systeem en Xbox One, het alles in één games en entertainment systeem van Microsoft. De PC versie zal in de komende weken beschikbaar zijn.

Batman: Arkham Knight brengt de bekroonde Batman: Arkham trilogie van Rocksteady Studios naar een episch slot. Batman: Arkham Knight, exclusief ontwikkeld voor New-Gen platforms, introduceert Rocksteady een uniek design van de Batmobiel. De toevoeging van dit legendarische voertuig, tezamen met de veelgeprezen gameplay van de Batman Arkham serie, biedt gamers de ultieme en complete Batman ervaring, wanneer ze door de straten van heel Gotham City scheuren en boven de skyline van de stad zweven. In dit explosieve finalestuk staat Batman oog in oog met de ultieme bedreiging voor de stad die hij heeft gezworen te beschermen, als Scarecrow terugkeert en de superschurken van Gotham bij elkaar roept om Batman voor altijd te verslaan.

Bezoek voor meer informatie de website www.batmanarkhamknight.com, https://www.facebook.com/BatmanArkham of https://twitter.com/BatmanArkham.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x