Home Gaming Bassjackers ‘Destiny’ nu in Destiny’s The Dawning

Bassjackers ‘Destiny’ nu in Destiny’s The Dawning

by Mark van Truijen

Vanaf 13 december kunnen Destiny-spelers diep in The Dawning duiken, ondersteund door de beats van Bassjackers. Terwijl ze racen in de Sparrow Racing League kunnen spelers luisteren naar Bassjackers track ‘Destiny’, die is geïnspireerd op de game.  Sparrow Racing is een razendsnelle activiteit die deel uitmaakt van The Dawning, een drie weken durend winterevenement voor alle spelers van Destiny: Rise of Iron dat begint op 13 december.

“Het was voor ons al een hele eer dat Bungie onze track ‘Destiny’ ondersteunt, maar het is een droom die werkelijkheid wordt om onze track, tijdens het spelen van de nieuwe content, in de game te horen,” zegt Ralph van Bassjackers.

Bassjackers zijn de hitmakers achter electro-house dansvloervullers als ‘Fireflies (featuring Luciana)’, ‘What we Live For (with Afrojack)’ en ‘Extreme (with KSHMR)’.  Buiten de studio heeft producer Ralph van Hilst heel wat uren in Destiny gestoken, resulterend in een level 40 Hunter en level 40 Warlock.

Naast de terugkeer van Sparrow Racing League, biedt The Dawning nieuwe Quests, nieuwe Bounties en een nieuw Record Book vol uitdagingen om te voltooien. Ook is er een gloednieuwe game mode genaamd Strike Scoring. Daarnaast kunnen spelers hun Guardians verder aanpassen met nieuwe uitrusting, Sparrows, Ornaments, consumables, Shaders, Emblems, Emotes, en meer.

DJ Marlon Flohr heeft de track afgelopen zomer al op diverse gigs gespeeld, nog voor de officiële release. “Tijdens onze shows leken onze fans hem echt op te pikken. De track heeft een geweldige dance vibe, en bij het chorus gaat het dak eraf.  We zijn heel enthousiast en benieuwd hoe onze fans op onze video reageren als ze zien wat we ermee hebben gedaan.”

Bekijk en beluister single ‘Destiny’ hier


Destiny – The Collection, is het perfecte kerstcadeau voor Bassjackers-fans die de bekroonde actie-shooter nog niet gespeeld hebben. Destiny –The Collection is één van de grootste gamecontentpakketten van het jaar, met elke verschenen release in de franchise, inclusief de meest recente grote uitbreiding, Destiny: Rise of Iron.  Destiny – The Collection is de perfecte kans voor nieuwe Guardians om deel te nemen aan het gevecht voor het overleven van de mensheid. Voor ‘legacy gen’ Destiny-spelers is Destiny – The Collection een mooie kans om over te stappen naar de huidige generatie via het upgrade-programma dat vandaag begint en loopt tot 31 januari 2017. Destiny – The Collection is verkrijgbaar voor de PlayStation®4 en Xbox One (PlayStation®Plus of Xbox Live Gold is vereist voor sommige functies).

Ga voor meer informatie over Bassjackers naar: http://www.bassjackers.com/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x