Home Gaming Bandai Namco viert 20-jarig bestaan van .hack-franchise met .hack//G.U. Last Recode Remaster voor Nintendo Switch

Bandai Namco viert 20-jarig bestaan van .hack-franchise met .hack//G.U. Last Recode Remaster voor Nintendo Switch

by Pim, Sel

BANDAI NAMCO Europe kondigt vandaag aan dat .hack//G.U. LAST RECODE naar Nintendo Switch komt. De .hack//G.U.-franchise brengt een samenwerking tussen twee reuzen van de Japanse animatie: Ito Kazunori (Mobile Police PATLABOR) en Sadamoto Yoshiyuki (Neon Genesis Evangelion) om een futuristische J-RPG te creëren die zich richt op “The World”, een Virtual Reality MMORPG met gevolgen in de echte wereld.

YouTube video

Als de speler zich opnieuw aanmeldt bij de .hack//G.U.-serie, speelt hij als Haseo, die de Player Killer Tri-Edge opspoort om zijn vriendin Shino te wreken, die in de game werd gedood, waardoor ze in het echte leven in een coma raakte.

De LAST RECODE-remaster, eerder uitgebracht op PlayStation 4, bevat de drie originele titels (Rebirth, Reminisce en Redemption) en brengt het vierde en laatste verhaal, Reconnection, nu allemaal volledig gerestaureerd en geremasterd voor Nintendo Switch, om de twintigste verjaardag van de franchise te vieren.

.hack//G.U. LAST RECODE zal op 11 maart 2022 digitaal verkrijgbaar zijn op Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: