Home Gaming Bandai Namco kondigt nieuwe games aan voor het komende jaar

Bandai Namco kondigt nieuwe games aan voor het komende jaar

by Mark van Truijen

Op 17 December kondigde BANDAI NAMCO Entertainment Europe nieuwe titels, releasedata en updates aan voor het komende jaar op een eigen event in Tokio.

One Piece: Burning Blood krijgt een digitale PC release in juni 2016

Marineford Edition onthuld & meer details met betrekking tot de Pre-Order DLC Pack

One Piece: Burning Blood maakt zijn PC-debuut in 2016. One Piece: Burning Blood is de eerste One Piece game ooit die 3 VS 3 fighting actie biedt en BANDAI NAMCO Entertainment Europe is verheugd dat ook PC gamers zullen kunnen meegenieten. Daarnaast werd ook de inhoud van de prachtige One Piece Burning Blood Marineford Edition vrijgegeven. Die uitgave zal naast de game, twee exclusieve figurines en de officiële artbook bevatten.

Iedereen die One Piece: Burning Blood pre-ordert zal een exclusieve DLC Pack ontvangen die Luffy als speelbaar character bevat. Voor meer info, bezoek www.onepiece-game.com.

One Piece: Burning Blood zal in juni 2016 uitkomen op PlayStation®4, Xbox One, PlayStation®Vita, en PC.

Nieuwe Trailer voor Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4

Met de aanstormende release van NARUTO SHIPPUDEN ULTIMATE NINJA STORM 4 in het vooruitzicht, wordt vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven met één van Naruto Uzumaki’s krachtigste en meest gevaarlijke uithalen ooit. Ook staat fans en andere verrassing te wachten.

Meer info op: http://narutostorm4.com/

Tales Of Symphonia voor Steam – Releasedatum

Voor alle fans die een pre-order plaatsten voor Tales of Zestiria op STEAM, zal Tales of Symphonia vanaf 2/2/2016 gratis beschikbaar zijn.

4 Klassiekers bestormen de huidige generaties consoles

BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt met enige trots aan dat PAC-MAN, GALAGA, DIG-DUG en MS.PAC-MAN in de lente van 2016 beschikbaar zullen zijn voor PlayStation®4, Xbox One en PC, allen enkel digitaal.

Nieuwe Digimon Story Cybersleuth trailer

Er werd een trailer vrijgegeven voor Digimon Story Cybersleuth, die gepland staat voor release voor PlayStation®4 en PlayStation®Vita.

Release Project X Zone 2 wordt een week vervroegd

Iedereen die de game wil testen voor de release op 12 februari zal dat kunnen; vnaf 21 januari is de demo beschikbaar in de Nintendo eShop.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x