Home GamingAndroid Award-winnende Skylanders Imaginators komt naar Nintendo Switch

Award-winnende Skylanders Imaginators komt naar Nintendo Switch

by Mark van Truijen

Activision brengt het vernieuwende Skylanders Imaginators naar een nieuw publiek wanneer de langverwachte Nintendo Switch in maart 2017 wordt gelanceerd. In maart verschijnen ook nieuwe personages in Skylanders Imaginators, samen met een gloednieuw expansion pack. Komende lente kunnen poortmeesters van over de hele wereld genieten van nieuwe content, toys en ervaringen in het award-winnende Skylanders Imaginators! 

Geen Portal of Power? Geen probleem met Nintendo Switch. Skylanders Imaginators voor Nintendo Switch biedt gamers unieke spelmogelijkheden, inclusief de introductie van een uitgebreide digitale bibliotheek die spelers direct en eenvoudig de 300+ toys van de Skylanders franchise* op het nieuwe gamesysteem laat laden. De komst van de digitale bibliotheek biedt spelers de mogelijkheid om hun Skylanders Imaginators-avontuur overal mee naartoe te nemen om er waar en wanneer ze maar willen van te genieten.

“Sinds de lancering van Skylanders Imaginators en Skylanders Creator, hebben fans meer dan 25 miljoen Imaginators gemaakt met de uitgebreide creatieve mogelijkheden in de game en de app. Met heel veel plezier brengen we die mogelijkheden nu ook naar Switch-spelers,” zei Paul Reiche, medeoprichter en studiobaas van Toys for Bob. “We hebben de kids geweldige Skylanders zien maken en hun verzamelingen zien groeien. Nu bieden we fans op dit nieuwe systeem met trots extra diepgang, variatie en ongekende mogelijkheden.”

“Skylanders Imaginators spreekt tot de verbeelding van fans over de hele wereld, en we kijken ernaar uit om hun spelervaringen verder te ondersteunen met Nintendo Switch, samen met de nieuwe toys en content die dit jaar verschijnen,” zei Josh Taub, senior vicepresident van Skylanders Product Management, Activision. “Fans hebben nu meer dan 300 miljoen Skylanders toys in handen, wat betekent dat er bijna twee toys zijn verkocht in elke seconde sinds Skylanders Spyro’s Adventure werd gelanceerd. Komende herfst verschijnt ook een nieuw seizoen van de animatieserie van Skylanders Academy voor Netflix, zodat spelers altijd en overal kunnen genieten van het spelen met, kijken naar en maken van Skylanders.”

Voortbordurend op de bekende gameplay, toys en verzamelaspecten van de franchise, verlegt Skylanders Imaginators opnieuw de grenzen van innovatie en verbeelding met de komende release van het Cursed Tiki Temple level pack. De Cursed Tiki Temple level pack neemt kids mee op een gloednieuw avontuur waarbij ze meer dan 100 items kunnen ontgrendelen voor Skylanders Imaginators – een unicum in de geschiedenis van de franchise! Het pack wordt geleverd inclusief het Sensei-personage Wild Storm dat een nieuwe level opent voor spelers, een life Creation Crystal en een Imaginite Mystery Chest.

In Skylanders Imaginators kunnen kids hun verbeelding de vrije loop laten om hun eigen Skylanders te maken met een ongekend groot aanbod aan onderdelen – inclusief uiterlijkheden, krachten, vaardigheden, namen, kreten, muziekthema’s en heel veel meer. Deze lente zullen ook nieuwe helden verschijnen in de wereld van Skylanders Imaginators, inclusief Skylanders Sensei Grave Clobber. Ooit, lang geleden, was hij een grote farao die over de gouden woestijn heerste, totdat Grave Clobber tijdens zijn slaap door zijn zeven jaloerse broers in een onderwatertombe werd begraven. Uiteindelijk wist hij zich te bevrijden uit zijn waterige graf en af te rekenen met zijn zeven broers. Zo werd hij de perfecte Sensei-trainer voor de Brawler-klasse. Deze mummie zal je verbazen met zijn diverse krachten, waaronder zowel loeiharde stoten als telekinetische vermogens!

Skylanders Imaginators voor Nintendo Switch komt beschikbaar voor de verkoopadviesprijs van €59,99. Alle Skylanders-games zijn door PEGI geschikt bevonden voor spelers vanaf 7 jaar of oude. Het Cursed Tiki Temple level pack en de nieuwe Skylanders Senseis verschijnen voor alle actuele gameplatformen, inclusief Nintendo Switch en het Nintendo Wii U-systeem, de Xbox 360 en Xbox One videogame- en entertainmentsystemen van Microsoft, en de PlayStation 3 en PlayStation 4 computerentertainmentsystemen. Skylanders Creator is een gratis app die spelers kunnen downloaden in de app stores voor iOS en Android op sommige mobiele apparaten. Ga voor meer informatie over Skylanders naar: www.skylanders.com.

Skylanders Academy is een nieuwe, grappige animatieserie, die is gebaseerd op de Skylanders franchise, en debuteerde op 28 oktober op Netflix. Skylanders Academy zit vol humor en emotionele ontwikkelingen voor kinderen van alle leeftijden. Deze Netflix original-serie debuteerde in 190 landen. Een tweede seizoen is gepland voor eind 2017.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x