Home GamingAndroid Ben 10: Up to Speed mobiele game nu beschikbaar voor iOS en Google Play

Ben 10: Up to Speed mobiele game nu beschikbaar voor iOS en Google Play

by Mark van Truijen

In navolging van de succesvolle wereldwijde herlancering van de geliefde Ben 10-franchise stelt Cartoon Network Ben nu voor aan een nieuwe generatie fans met de nieuwe mobiele game Ben 10: Up to Speed. De app is vanaf vandaag beschikbaar voor iOS en Google Play.

Up to Speed volgt Ben Tennyson als hij begint aan de beste zomervakantie ooit met zijn opa Max en nichtje Gwen. Hij ontdekt een buitenaards artefact, de Omnitrix, waarmee hij kan veranderen in krachtige buitenaardse helden. Gamers redden de wereld door in de huid te kruipen van Ben en zijn verschillende alien alter ego’s om slechteriken tegen te houden, van reuzenrobots tot dreigende tovenaars.

De gam
e bevat een selectie van 5 aliens en 60 levels, waarbij regelmatig nieuwe aliens en levels toegevoegd worden, die samen vallen met de avonturen van Ben in de televisieserie. Aanvullende game features zijn:

          • Alien transformaties voor meerdere personages
         • 3D ‘runner’-stijl bediening geoptimaliseerd voor mobiele apparaten
         • Omnitrix en alien upgrades
         • Meerdere mogelijkheden binnen levels voor grotere herspeelbaarheid

 Ben10_UpToSpeed_Screengrab_XLR8_720x1280.jpgDe game is gebaseerd op het wereldwijde fenomeen Ben 10, die voor het eerst te zien was op Cartoon Network in 2006 en heeft geleid tot drie aanvullende originele series en een wereldwijde consumentenproductenhandel van $4.5 miljard. De nieuwe Ben 10 serie is in première gegaan met een overweldigende positieve ontvangst in meer dan 149 landen en 30 talen in de regio’s Azië (APAC) en Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De serie staat momenteel in de top 10 van shows voor kinderen van 4-15 jaar in het Verenigd Koninkrijk, is een van de top 3 shows in Polen voor jongens van 4-9 jaar en een van de top 10 shows in Roemenië voor jongens van 4-9 jaar. Nieuwe afleveringen vanBen 10 zijn nummer 1 in hun uitzendingstijdslot in Maleisië onder kinderen en jongens van 4-14 jaar en staat nummer 1 in Australië bij jongens van 5-12 jaar.

Ben 10 is vanaf maandag 16 januari doordeweeks om 16:20 uur te zien op Cartoon Network.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x