Home Gaming Aurora – The Lost Medallion krijgt demo

Aurora – The Lost Medallion krijgt demo

by Jos Vis

Aurora – The Lost Medallion is een 2D, met de hand getekend, sci-fi, fantasy, point & click-avonturenspel. Kortom, het is een ruimteavontuur voor het hele gezin over de zoektocht van een buitenaards meisje om haar identiteit te vinden. Geïnspireerd door oude klassiekers van het genre, combineert de game komedie en drama om een ​​verhaal te vormen dat je hersenen uitdaagt en je hart plaagt.

Het verhaal speelt zich af in het planetenstelsel Trappist-1, ongeveer 39 lichtjaar verwijderd van de aarde. Onder het bevroren oppervlak van planeet Eedor heeft een groep kinderen hun hele leven doorgebracht in de veilige beslotenheid van een technologisch geavanceerde grot, grootgebracht door kunstmatig intelligente robots.

Zonder kennis van hun afkomst en alleen een stemopname om hen te begeleiden, wijden de kinderen hun leven aan het onderhoud van hun ondergrondse samenleving en de voorbereiding op de “Bedevaart”, een terugkerende reis door de bevroren woestenij van Eedor, naar de top van een holle berg. Daar wachten ze, onder de dansende kleuren in de lucht, op een kans om met de “Voices” te spreken.

Je speelt als Aurora, de jongste bewoner van de Grot. Opgevoed door intelligente machines in een verborgen wereld van technologische wonderen, brengt een groep kinderen hun dagen door met het voorbereiden van de mysterieuze “Pelgrimage”, elk geleid door een even mysterieuze stem. Als enig kind zonder Stem om haar te leiden, moet Aurora de rigide gemeenschap van de Grot uitdagen om de titel Pelgrim te krijgen en op avontuur te gaan om de onopgeloste vraag naar haar afkomst te beantwoorden.

De ontwikkelaars werken momenteel aan de demoversie van de game die binnenkort beschikbaar zal zijn.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: