Home Gaming Assassin’s Creed The Ezio Collection onthuld

Assassin’s Creed The Ezio Collection onthuld

by Mark van Truijen

Vandaag kondigt Ubisoft aan dat Assassin’s Creed The Ezio Collection op 17 november verkrijgbaar is voor PlayStation 4 en Xbox One. Fans en nieuwe spelers kunnen de avonturen van de legandarische Assassin Ezio opnieuw beleven wanneer de populairste delen van de serie op de huidige generatie consoles verschijnen.

Verbeterde graphics

Assassin’s Creed The Ezio Collection bevat de veelgeprezen singleplayer campagnes en singleplayer uitbreidingen van Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood en Assassin’s Creed Revelations met verbeterde graphics en in 1080p voor PlayStation 4 en Xbox One. Het epische driedelige verhaal van wraak, intriges en romantiek van Assassin’s Creed The Ezio Collection is deze feestdagen beschikbaar. Zo kunnen fans de Renaissance en de spannende verhalen van Ezio herbeleven in Florence, Venice, Rome, en Constantinopel, en kunnen nieuwkomers de wereld van de Assassins en Templars voor de eerste keer instappen.

Korte films

Als aanvulling op de singleplayercontent bevat Assassin’s Creed The Ezio Collection ook de complete korte films Assassin’s Creed Lineage en Assassin’s Creed Embers. Deze korte films werpen een duidelijkere blik op de achtergrond van de beruchte en gevaarlijke Ezio Auditore da Firenze, van begin tot eind.

Collector’s Case

Daarnaast kondigt Ubisoft de Assassin’s Creed The Ezio Collection Collector’s Case aan. Exclusief voor Uplay Shop brengt de Collector’s Case souvenirs uit de grafkelder van de Auditore familie terug. Samen met de game ontdekken spelers een set van exclusieve lithografieën, de officiële soundtrack van de game met een selectie van 40 nummers en een exclusieve Black Edition buste van Ezio Auditore.

Assassin’s Creed is uitgegroeid tot een van de populairste gameseries aller tijden met meer dan 100 miljoen verkochte exemplaren en vertelt het verhaal van de eeuwenoude strijd tussen Assassins en Templars door middel van rijke verhaallijnen en boeiende personages. De serie heeft onder ander door innovatieve gameplay, rijke verhalen en historisch accurate open werelden wereldwijd vele, gepassioneerde fans. De interesse in Assassin’s Creed is blijven groeien, waardoor Ubisoft het universum heeft uitgebreid met boeken, stripboeken en korte films. Bovendien komt er een film voor het grote doek op 5 januari 2017.

De film is geregisseerd door Justin Kurzel en geproduceerd in samenwerking met New Regency Productions, Ubisoft Motion Pictures, DMC Films en The Kennedy/Marshall Company. De film wordt mede gefinancierd door RatPac Entertainment en Alpha Pictures, en gedistribueerd door 20th Century Fox.

“Dit is een enorme mijlpaal voor de Assassin’s Creed franchise, maar wij geloven dat het beste nog moet komen”, aldus Etienne Allonier, Brand Director voor Assassin’s Creed. “Na het zien van de gebeurtenissen in de film en de toekomst van de Assassin’s Creed games, denken wij dat fans en nieuwkomers enthousiast gaan zijn over alles wat Assassin’s Creed te bieden heeft.”

Voor het laatste nieuws over alle Ubisoft games, bezoek je http://www.ubiblog.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x