Home GamingAndroid ASSASSIN’S CREED IDENTITY BRENGT DE LEAP OF FAITH NAAR TABLETS EN SMARTPHONES VANAF 25 FEBRUARI

ASSASSIN’S CREED IDENTITY BRENGT DE LEAP OF FAITH NAAR TABLETS EN SMARTPHONES VANAF 25 FEBRUARI

by Mark van Truijen

Assassin’s Creed® Identity, de eerste Action-RPG binnen de serie, verschijnt op 25 februari voor iOS-tablets en -smartphones. De game, exclusief ontwikkeld voor mobiele apparaten, speelt zich af tijdens de Italiaanse Renaissance, een periode die erg geliefd is onder de Assassin’s Creed-fans.

Assassin’s Creed Identity daagt spelers uit Het Mysterie van De Kraaien op te lossen door middel van een combinatie van spannende verhaalmissies en talloze quests. Spelers maken hun eigen Assassins en passen ze naar wens aan, om ze vervolgens mee te nemen op avontuur tijdens de Italiaanse Renaissance, te midden van iconische decors zoals de Santa Croce in Florence of het Colosseum in Rome. Gedurende de game ontwikkelen de Assassins zich van beginneling tot Master Assassin. De personages worden uit vier individuele klassen gekozen: Berserker, Shadow Blade, Trickster en Thief.

Assassin’s Creed Identity brengt het plezier en de nostalgie van parkour naar iOS-apparaten door gebruik te maken van verschillende controlemogelijkheden: tap-to-move, twee virtuele sticks of in combinatie met een controller. Assassin’s Creed Identity gebruikt de Unity 3D mobile game-engine om prachtige graphics op het scherm te toveren, die nooit eerder op een mobiel apparaat zijn vertoond. Dit wordt mogelijk gemaakt door speciaal ontwikkelde HD textures, shaders en modellen.

Op 3 februari verschijnt een Q&A video met de Creative Director van de game op het YouTube-kanaal van Ubisoft. Hierin worden meer details over de game bekendgemaakt en ontdekt men hoe Assassin’s Creed opnieuw tot leven komt op mobiele apparaten.

Assassin’s Creed Identity, ontwikkeld door Blue Byte®, een Ubisoft-studio, is vanaf 25 februari verkrijgbaar op iOS-tablets en -smartphones voor €4,99.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x