Home TVSeries Super Bowl live op FOX en FOX Sports

Super Bowl live op FOX en FOX Sports

by Mark van Truijen

Zondag 7 februari is de strijd om de Super Bowl live te zien op FOX en FOX Sports. Iedereen in Nederland met digitale televisie kan zodoende live genieten van de 50e editie van een van de grootste sportevenementen ter wereld. Dit jaar strijden de Denver Broncos en de Carolina Panthers om de hoofdprijs in de belangrijkste wedstrijd van het NFL-seizoen. De kick-off vindt plaats in de nacht van 7 op 8 februari om 00.30 uur.

FOX

De allesbeslissende eindstrijd van de National Football League (NFL) wordt dit jaar gespeeld in het hypermoderne Levi’s® Stadium in Californië, de thuisbasis van de San Francisco 49ers. In de sfeer van een Super Bowl party begint de studio uitzending op FOX om 23.00 uur, gepresenteerd door Pascal Kamperman en Noah Zeeuw. Met hun gasten Hubert Bedford en Neal Petersen kijken zij vooruit naar het spektakel en verzorgt DJ Kelly Pfaff de muzikale noot. Het Nederlandse commentaar tijdens de wedstrijd wordt verzorgd door Ronald van Dam en Ronald Buijs. FOX is voor iedereen met digitale televisie te zien, onder meer bij Ziggo, Tele2, CanalDigitaal en Caiway op kanaal 11, KPN kanaal 14, Digitenne kanaal 26 en Delta kanaal 13.

FOX Sports 2

De uitzending op FOX Sports 2 wordt speciaal ingericht voor de ware NFL-liefhebbers, met vanaf 23.00 uur de ‘Road to the Super Bowl’ en vanaf 24.00 de originele Amerikaanse programmering en wedstrijdcommentaar.

Half Time Show: Coldplay en Beyonce

Traditioneel vindt er in de rust een ‘half time show’ plaats, het podium waar alle internationale topartiesten maar wat graag voor in aanmerking komen. Dit jaar is de eer om zich te presenteren aan een wereldwijd miljoenenpubliek gegund aan de Britse band Coldplay en Beyonce. Zij voegen zich hiermee in het illustere gezelschap van artiesten die hen voorgingen, zoals onder anderen Katy Perry, Bruno Mars, Beyoncé, Madonna, The Who, Bruce Springsteen & The E Street Band, Tom Petty and the Heartbreakers, Prince, the Rolling Stones, Paul McCartney en U2.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: