Home Reviews Arrow: “Taken” Review

Arrow: “Taken” Review

by Mark van Truijen

[vc_row][vc_column][text_block_nav title=”Intro”]“I will find you, and I will kill you”. De nieuwe aflevering van Arrow is er en met een live action debuut van Vixen, Olliver die koste wat kost zijn zoon terug wil halen en eindelijk weer heel veel Damien Darhk kan deze aflevering bijna niet fout gaan.

Deze review bevat spoilers.

Zoals we in de vorige aflevering zagen heeft Darhk de zoon van Olliver gekidnapt en deze week komen we erachter dat hij hem alleen maar vrij gaat laten als Olliver zijn burgemeester campagne opzegt waardoor de vrouw van Darhk de baas van de stad wordt en daarmee Darhk de baas maakt.
Hoewel Olliver zegt dat hij dit accepteert is hij het hier niet mee eens en gaat hij alles proberen om zijn zoon terug te krijgen.
Als eerste haalt hij iemand die voor sommige een bekende gaat zijn en voor sommige een compleet nieuw personage erbij, die iemand is Vixen!! Voor de mensen die nog nooit van Vixen hebben gehoord: een superheld uit Detroit met een talisman waarmee ze de krachten van dieren kan gebruiken. Klonk dat awesome? Want dat was het wel. Ik hoop oprecht dat Vixen volgend seizoen ook een Arrow regular gaat worden of haar eigen show gaat krijgen.
Maar Vixen werd er dus bijgehaald door Olliver om Darhks magie met haar magie te bestrijden, hoewel dit niet zoals gewenst uitpakt levert dit toch een aantal ontzettend vette scenes op die smeken om meer.

Wat deze aflevering deze week nog meer ontzettend goed deed was dat we Damien Darhk wat vaker zagen dan normaal, normaliter zien we hem een paar minuutjes de Villain uithangen en dan is hij weg, maar deze keer speelde hij wel echt een wat prominentere rol en dat is cool. Darhk is namelijk echt een ontzettend lekker intense Villain die zijn rol zo ontzettend goed speelt dat hij bijna elke scene steelt waar hij in zit.

Deze week is ook de week dat Damien een soort van verslagen word, ze weten in ieder geval zijn krachten af te nemen en hem gevangen te nemen. Dit is na mijn mening een beetje verspilling van potentie omdat het zo veel vetter gedaan had kunnen worden. Ik hoop dat ook dat we in de volgende paar afleveringen nog wat Damien epicness kunnen zien!

Maar mijn grootste teleurstelling deze week is toch wel Felicity, begrijp me goed ik ben nog steeds een Felicity fan ondanks alle haat die ze krijgt, maar deze aflevering sloeg alles. Ze begreep niet dat Olliver de dingen deed waarom hij ze deed en bleef maar doorzeuren zoals we haar eigenlijk al een tijdje hebben zien doen, alsof dat niet genoeg is eindigt deze afleveringen in een van meest cheesy manieren ooit en laat jammer genoeg zien dat Arrow het moeilijk vind om consequenties blijvend te houden in de serie, wat zonde is omdat ze dat eerst wel heel veel deden

[/text_block_nav][text_block_nav title=”oordeel”]Oordeel:
Arrow stelde deze week zeker niet teleur met een aantal ontzettend vette dingen en een super goed plot, jammer genoeg staat daar tegen over dat Arrow ook een paar steken laat vallen die niet nodig waren geweest in deze laatste paar afleveringen.

[/text_block_nav][review_summary title=”Review” summary=”Vixen in arrow is geweldig”
positives=”Vixen!!
We krijgen meer van Darhk te zien
Actie” negatives=”Felicity was deze aflevering een groot cliché
De manier waarop Darhk neer ging”]
[/review_summary][/vc_column][/vc_row]

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x