Home Gaming ArenaNet kondigt The Tempest aan, een nieuwe elite specialisatie in Guild Wars 2: Heart of Thorns

ArenaNet kondigt The Tempest aan, een nieuwe elite specialisatie in Guild Wars 2: Heart of Thorns

by Mark van Truijen

ArenaNet heeft vandaag The Tempest aangekondigd, de elite specialisatie voor het elementalist beroep in Guild Wars 2: Heart of Thorns. The Tempest stelt spelers in staat om de elementen te gebruiken met een groot aantal nieuwe skills en een nieuw wapen – the warhorn.

ArenaNet Game Designer Karl McLain onderzoekt de kracht en diversiteit van deze nieuwe elite specialisatie, en bespreekt hoe het tot leven kwam tijdens de ontwikkeling van Guild Wars 2: Heart of Thorns, in een nieuwe blog op de officiële Guild Wars 2 websitehttps://www.guildwars2.com/en-gb/news/meet-the-tempest.

Tempest is een close-range specialisatie die schade, heling en ondersteunende vaardigheden bevat, waaronder ‘Eye of the Storm’, waarmee spelers een storm kunnen oproepen over hun karakter en bondgenoten. Eye of the Storm beïnvloedt iedereen die dichtbij staat en geeft supersnelheid voor een korte periode; er is ook ‘Aftershock’, een vaardigheid die vijanden dichtbij verlamt met grootste aardse kracht.

The Tempest bezit ook de Overload vaardigheid waarmee spelers de krachten van vuur, water, lucht of aarde kunnen oproepen waar de spelers en bondgenoten van kunnen profiteren, afhankelijk van hun afstemming. Meer details over deze skills en hoe spelers het warhorn wapen kunnen gebruiken staat beschreven in de officiële developer blog.

ArenaNet toont een eerste in-game kijkje op de vaardigheden van The Tempest tijdens Points of Interest, met McLain en host Rubi Bayer, op vrijdag 24 juli om 21:00 uur via het officiële Guild Wars 2 Twitch kanaal (http://www.twitch.tv/guildwars2).

Voor meer informatie over Guild Wars 2: Heart of Thorns en om op de hoogte te blijven van de nieuwste aankondigingen, bezoek: https://heartofthorns.guildwars2.com/en/.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x