Home Gaming Adventure Time Puzzle Quest nu beschikbaar in Apple App Store, Google Play en de Amazon Appstore

Adventure Time Puzzle Quest nu beschikbaar in Apple App Store, Google Play en de Amazon Appstore

by Mark van Truijen

D3 Go! en Cartoon Network kondigen aan dat Adventure Time Puzzle Quest nu wereldwijd beschikbaar is als free-to-play download via Apple’s App Store, Google Play en de Amazon Appstore. Adventure Time Puzzle Quest is een gloednieuwe match-3 puzzle mobile game die het karakter en de humor van de bekende animatieserie mixt met rollenspel elementen uit de populaire franchise.

De game is ontwikkeld door WayForward in samenwerking met Cartoon Network. Sluit je aan bij Finn, Jake en hun vrienden tijdens een knotsgekke nieuwe reis door het Land van Ooo en neem het op tegen slechteriken die aanvallen vanuit alle richtingen. Doe mee aan super coole gevechten, heldhaftige ontdekkingsreizen om zo je karakter te verbeteren, speel nieuwe vaardigheden vrij en krijg nieuwe buit die je zelf kunt aanpassen zodat je klaar bent voor de strijd. Selecteer je favoriete Adventure Time personages, in meer dan 30 magische en leuke ontdekkingsreizen en dagelijkse evenementen, en strijd in geweldige toernooien voor super mooie prijzen! Gloednieuwe avonturen vol plezier wachten iedere week op je!

“We zijn erg enthousiast dat een gloednieuwe Puzzle Quest ervaring nu overal beschikbaar is en dat we de gekte rondom de Adventure Time wereld kunnen veroveren met deze game. Toekomstige updates beloven nog veel meer plezier,” aldus Peter Andrew, vice president of publishing, D3 Go!.

“Gaming is altijd al een belangrijk onderdeel geweest van de Adventure Time franchise omdat het zorgt voor een nieuwe en andere beleving die de ervaringen van onze fans met het merk versterken,” aldus Pete Yoder, vice president, Cartoon Network Enterprises. “We zijn verheugd om verder te bouwen op de succesvolle relatie met D3 Go!, die eerder al Card Wars opleverde, en zo Adventure Time Puzzle Quest te creëren die het beste van beide franchises samenbrengt in een unieke game-ervaring voor de fans.”

Adventure Time seizoen zes, gemaakt door Pendleton Ward en geproduceerd door Cartoon Network Studios, is momenteel te zien in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Kijk maandag tot en met vrijdag naar Tijd voor Avontuur om 07:50 uur op Cartoon Network. Bezoek voor meer details en updates over Adventure Time Puzzle Quest de website www.adventuretimepuzzlequest.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x