Home Movies Andre Rieu viert zijn 70ste verjaardag in de Nederlandse bioscopen op 18 en 19 januari

Andre Rieu viert zijn 70ste verjaardag in de Nederlandse bioscopen op 18 en 19 januari

by Mark van Truijen

In André Rieu: 70 Years Young vieren André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest de 70ste verjaardag van André in zijn eigen kasteel met meeslepende beelden van zijn optredens over de hele wereld. Neem een kijkje in het leven van de Koning van de Wals en geniet in de bioscoop van bijzondere beelden van zijn meest spectaculaire concerten, samengesteld door André zelf. De meest memorabele optredens en exclusieve interviews op André’s kasteel in Maastricht zijn alleen in de bioscoop te zien in André Rieu: 70 Years Young. Vier samen met André Rieu zijn 70e verjaardag op zaterdag 18 en zondag 19 januari 2020 in meer dan 110 bioscopen in het hele land.

Samen met zijn Johann Strauss Orkest toont André Rieu ons in André Rieu: 70 Years Young enkele van zijn meest opvallende optredens op de meest spectaculaire locaties ter wereld, waaronder Schönbrunn Vienna, Radio City Music Hall New York en het Kroningsconcert in Amsterdam. Bovendien haalt André Rieu in een exclusief interview met bioscoopgastvrouw Charlotte Hawkins herinneringen op aan zijn leven en zijn liefde voor muziek. Ook neemt hij het bioscooppubliek mee op een exclusieve tour door zijn eigen huis in Maastricht.

Al decennia wordt Rieu als de grootste artiest voor klassieke muziek geroemd. Met meer dan 40 miljoen verkochte platen en meer dan 700.000 tickets per jaar is het dan ook geen wonder dat hij door de New York Times ‘de maestro van de massa’ wordt genoemd.

Voor meer informatie over André Rieu: 70 Years Youngwww.andreincinemas.com

Andre-taart

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: