Home Gaming Ancestors: The Humankind Odyssey komt met nieuwe videoserie “Experiences”

Ancestors: The Humankind Odyssey komt met nieuwe videoserie “Experiences”

by Jos Vis

Panache Digital Games en Private Division hebben vandaag een nieuwe aflevering van “Experiences” vrijgegeven, een gloednieuwe serie video’s waarin Creative Director Patrice Désilets de unieke concepten van Ancestors: The Humankind Odysseymet diverse experts van buiten de gamingindustrie verkent.

In elke video bespreekt een gerenommeerde specialist zijn discipline gerelateerd aan de game. Dit kan variëren van antropologie en paleontologie tot overleven in de wildernis. Terwijl deze geleerden, atleten en creatieve geesten hun eigen belevenissen delen, ontdekken ze hoe vergelijkbare emoties en ervaringen in het spel worden gecreëerd.

In de nieuwe video – de klimmer –  bekijkt Patrice Désilets de traing van de Canadese klimmer Alannah Yip, om te zien of motorische vaardigheden en instincten overeenkomen met die van onze voorouders, in de game. Samen bespreken ze hoe onze voorouders en de moderne mens zich tot hun fysieke grenzen pusht om zich voortdurend aan te passen en sterker te worden. Uiteraard speelt Alannah de game ook en ervaart de spanning van het klimmen, slingeren en verkennen van het Neogene Afrika van 10 miljoen jaar geleden, waardoor ze een heel nieuw perspectief op het klimmen krijgt.

In de eerdere aflevering ontmoet Patrice Désilets antropoloog en filmmaker Dr. Niobe Thompson en bespreken ze hoe je 10 miljoen jaar geleden kon overleven in het Neogene Afrika, de grimmige wereld waar spelers in Ancestors: The Humankind Odyssey naar overgebracht worden.

Ancestors: The Humankind Odyssey komt 27 augustus 2019 uit op PC via de Epic Games Store en in december 2019 digitaal op PlayStation 4 en Xbox One.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: