Home Gaming ‘After the Fall: LB VR Edition’ is nu beschikbaar voor Free Roam VR

‘After the Fall: LB VR Edition’ is nu beschikbaar voor Free Roam VR

by Jos Vis

Vertigo Games heeft vandaag een geheel nieuw full-body VR-avontuur aangekondigd, gebaseerd op de PC VR Game of the Year 2021-game en de genomineerde After the Fall voor de Game Awards Best VR/AR Game of 2022 is nu beschikbaar voor entertainmentcentra wereldwijd, exclusief via de bedrijfseigen LBE VR-platform SpringboardVR.

After the Fall – LB VR Edition plaatst spelers op het hoogtepunt van meeslepende VR-gaming door middel van een high-end VR-ervaring die bijna een decennium aan LBE VR-game-ontwerpexpertise van de bekroonde Arizona Sunshine-studio combineert met spelen op co-locatie waarmee 4 spelers spelen naadloos samen in één gedeelde speelruimte; volgen van het hele lichaam; en fysieke, vrije beweging.

Spring met geweren in de meest meeslepende VR-apocalyps tot nu toe met After the Fall – LB VR Edition. Ervaar After the Fall’s bekroonde coöp-actiegameplay met maximaal drie vrienden in één gedeelde VR-speelruimte op arena-schaal, terwijl je fysiek beweegt en VR-wapens hanteert met levensechte bewegingen met behulp van full-body tracking. Doorkruis de bevroren stedelijke woestenij van LA, overleef een filmische rit met de metro vanuit de hel, duw langs hoge gebouwen terwijl je over kleine planken op duizelingwekkende hoogte navigeert en gebruik een reeks krachtige wapens om de Snowbreed te verslaan. Het is aan jouw team om het op te nemen tegen deze ondode stadsbewoners en de torenhoge baas te verslaan die aan het eind wacht.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: