Home Gadgets Advisie Business Solutions Exact Partner van het Jaar 2015

Advisie Business Solutions Exact Partner van het Jaar 2015

by Mark van Truijen

Exact heeft tijdens het jaarlijkse Partner Award-event, Advisie Business Solutions uitgeroepen tot Exact Partner van het Jaar 2015. Advisie heeft bewezen met aandacht, focus en kracht van medewerkers zijn klanten te helpen bij ingrijpende transformaties. Het bedrijf is al jaren een belangrijke Exact-partner en won deze award al meerdere keren. Advisie ondersteunt bedrijven bij het optimaliseren van branchespecifieke processen. Daarbij ontwikkelt Advisie op internationale schaal software die aansluit op Exact software.

Met een wervelende show in de druk bezochte Rijtuigenloods in Amersfoort heeft Exact zijn partners bedankt voor de geleverde inspanningen in 2015. Naast de Partner van het Jaar Award werden ook de Customer Loyalty Award, de New Business Award, de Innovation Award en de Project of the Year Award uitgereikt. Het evenement stond in het teken van ‘The Winning Mood’.

De winnaars

  • Partner van het Jaar Award – Advisie Business Solutions
  • Customer Loyalty Award – Arrix Automatisering B.V.
  • New Business Award – A.B. Software & Consultancy B.V.
  • Innovation Award – Parentix met CRM Companion
  • Project of the year Award – TCC The Computer Company B.V. met Q-Park

“Wij zijn zeer trots om ons ‘Partner van het Jaar’ te mogen noemen. Dit is een mooie beloning voor onze medewerkers en hun inzet in de afgelopen jaren. Zij ontzorgen onze klanten en optimaliseren hun processen. Advisie bestaat dit jaar 35 jaar en we zijn al sinds het begin proud partner van Exact. De resultaten van onze strategische keuzes en wijzigingen in onze propositie worden nu zichtbaar. Er is geïnvesteerd in productontwikkeling, marketing en branchespecifieke kennis. Hierdoor is onze footprint in de midmarket aanzienlijk gegroeid. We houden focus op de gekozen branches, blijven waarde toevoegen aan onze klanten en helpen natuurlijk graag nieuwe klanten te ontzorgen,” aldus Mark de Waard, directeur Advisie Business Solutions.

Paul Ramakers, Managing Director Business Solutions van Exact: “Samen met ons enorme partnernetwerk ondersteunen we bedrijven wereldwijd bij het digitaliseren van de business. We helpen het midden- en kleinbedrijf om te groeien. We zetten onze innovatiekracht vol in, zodat klanten de kansen van een digitale wereld kunnen omarmen. Advisie Business Solutions is de terechte winnaar. Advisie heeft zich ontwikkeld over de totale breedte. Van nieuwe business tot cloud en van krachtige innovaties tot marktspecialisatie. Complexe vraagstukken van bestaande en nieuwe klanten zijn door Advisie perfect opgelost. We zijn dan ook trots Advisie onze belangrijkste award toe te kennen.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x