De Call of Duty World League, mede mogelijk gemaakt door PlayStation 4, Pro Division Stage 1 finales gaan dit weekend van start in de ESL Studio in Keulen. De beste teams van de CWL Pro Division gaan de strijd met elkaar aan en maken kans op $200.000 aan prijsgeld. De teams die de beste prestaties leveren zullen een stap dichterbij de kwalificaties komen voor de Call of Duty Championship aankomende herfst, waar ze kans maken op een deel van de hoofdprijs van $1,6 miljoen. Dit weekend zullen ook de rijzende eSports spelers van de CWL Challenge Division tegen elkaar spelen voor een toekomstige plek in de Stage 2 van de Pro Division.

In totaal zullen 14 teams uit heel Europa in een spannende 4-tegen-4 setting strijden op het thuishonk van Call of Duty eSports, PlayStation 4. Ze zullen hun skills in de relegation matches moeten bewijzen op vrijdag, of zich direct weten te plaatsen voor de Pro Division play-offs op zaterdag en zondag. Toeschouwers kunnen hun idolen op locatie aanmoedigen bij de iconische ESL Studio of door de online stream met duizenden andere fans te volgen.

Het Call of Duty Twitch kanaal en de Call of Duty website maken het voor iedereen mogelijk om de spannende duellen te volgen op vrijdag om 11:00 uur, zaterdag om 17:00 uur en zondag om 14:00 uur. De kijkers kunnen de stream ook volgen op het ESL Twitch channel, terwijl PlayStation 4 gebruikers via de Live Event Viewer vanuit Call of Duty: Black Ops III direct kunnen intunen voor het live-action spektakel. Zodra fans in de game zitten, kost het ze slechts een klik op de knop om direct de broadcast te kunnen volgen.

Bekijk de trailer om alvast een voorproefje te krijgen van de verslavende, non-stop actie die je dit weekend bij de Pro Division Stage 1 Finals kan verwachten: https://youtu.be/e_YYs3L-Bms (PEGI) / https://youtu.be/WBMU3_19Qns (USK).

Het event in Keulen, gehost door Activision en de ESL, is wereldwijd de tweede van de drie Stage 1 Finals waar spelers hun aandeel kunnen winnen van $600.000 aan prijsgeld. Door het jaar heen, beloont de CWL hun spelers met meer dan $3 miljoen. Daarmee bemachtigen ze een prestigieuze positie in de ranglijst van hoogste prijzen binnen de eSports console sector.

Kijk voor up-to-date informatie over de Call of Duty World League, op www.callofduty.com/esports en @CODWorldLeague. Meer informatie is te vinden op www.eslgaming.com, maar ook het officiële Twitter kanaal en de Facebook pagina van ESL houden je tijdens het event op de hoogte van de live resultaten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: