Activision Publishing brengt in samenwerking met Sony Pictures Consumer Products twee nieuwe Ghostbusters games uit. Allebei zijn ze geïnspireerd op de film Ghostbusters, die op 15 juli verschijnt. Chronologisch spelen de games zich af na de verwikkelingen in de film. Het spel draait om een stel rookies die de wacht houden over de thuisbasis terwijl de échte Ghostbusters door het land toeren om klopgeesten te verjagen. Wanneer paranormale fenomenen heel New York City opschudden, moeten deze nieuwe rekruten onverhoopt hun Proton Packs aantrekken om deze geesten een enkeltje terug naar het hiernamaals te bezorgen.

 

Ghostbusters is een third-person actiegame waarin je met maximaal vier personen in co-op speelt. Als beginnende Ghostbuster kun je de gear en abilities van je personage upgraden door taken te volbrengen, creaturen te verslaan en door verborgen collectibles te ontdekken op de meest spookachtige plekken van Manhattan. Er zijn vier helden waar je uit kunt kiezen, en allemaal hebben die hun eigen unieke persoonlijkheid en speelstijl. Zo breng je als speler specifieke krachten in de strijd waarmee je je team versterkt.

Ghostbusters komt op 15 juli in heel Europa uit op PlayStation®4, Xbox One en Windows PC via Steam.

In de mobiele game, Ghostbusters: Slime City, ben je een Ghostbuster en red je New York City van een nieuwe golf van bedreigingen. Sluit je bij andere spelers aan in een asynchronous co-op en verzamel machtige geesten om zo de top van de leaderboards te bestormen. Als speler stel je je eigen Proton Pack samen. Ook kun je jouw eigen hoofdkwartier upgraden en klussen door de hele stad voltooien om zo nieuwe wapens en rewards te verdienen.

Ghostbusters: Slime City wordt in de loop van juli in de App store verwacht voor geselecteerde iPhone, iPad en iPod touch devices, via Google Play voor geselecteerde Android devices en via de Amazon Appstore voor geselecteerde Kindle devices.

Ghostbusters_Game_5

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: