Home Gaming A Plague Tale: Innocence – Dark Ages

A Plague Tale: Innocence – Dark Ages

by Pim, Sel

A Plague Tale: Innocence, de nieuwe titel van Asobo Studio, komt op 14 mei uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Asobo Studio nodigt je uit om meer over het creatieve proces achter A Plague Tale: Innocence te ontdekken. In deze webserie benadrukt Focus Home Interactive het werk van dit ongelooflijke Franse team. De tweede aflevering, Dark Ages, is nu beschikbaar. 

In de eerste aflevering van de webserie hebben we kennis gemaakt met de hoofdrolspelers Amicia en Hugo. In aflevering 2: Dark Ages, nemen we je mee naar de middeleeuwen. Ontdek het proces achter het creëren van een gefundeerde, realistische wereld in een van de donkerste uren van de menselijke geschiedenis. 

Het creatieve team van Asobo licht hun inspiratie toe voor de wereld die ze hebben gebouwd – van het bezoeken van echte Franse dorpen waarvan de lay-outs, straten en gebouwen hun wortels vinden in de middeleeuwen, tot het onderzoeken van beroemde schilders om de natuurlijke verlichting van het spel te maken. De zorgvuldig ontworpen wereld dient om het verhaal en de personages te verrijken en draagt bij tot het creëren van deze ontroerende, emotionele ervaring. 

Dark Ages, de twee aflevering van de webserie is nu beschikbaar. 

A Plague Tale: Innocence komt op 14 mei 2019 naar PS4, Xbox One en PC

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: