Home Gaming SONIC X SHADOW GENERATIONS is meer dan een miljoen keer verkocht

SONIC X SHADOW GENERATIONS is meer dan een miljoen keer verkocht

by Pim, Sel

SEGA CORPORATION is verheugd aan te kondigen dat de wereldwijde verkoop van hun game SONIC X SHADOW GENERATIONS, die wereldwijd werd uitgebracht op vrijdag 25 oktober 2024, inmiddels de grens van een miljoen exemplaren heeft overschreden.

SONIC X SHADOW GENERATIONS combineert twee games: Sonic Generations™, waarin spelers verschillende levels kunnen verkennen met zowel Classic Sonic als Modern Sonic, verrijkt met nieuwe elementen, en Shadow Generations, een geheel nieuw spel waarin de duistere held Shadow door dynamische omgevingen racet. Het verhaal begint wanneer een mysterieus wezen, de “Time Eater”, verstoringen in tijd en ruimte veroorzaakt, wat aparte avonturen oplevert voor Sonic en Shadow. Spelers kunnen een snelle actie-avonturengame verwachten met unieke gameplay en verhalen.

Naast het bieden van een nieuwe Sonic-game-ervaring ondersteunt deze titel 12 talen om een wereldwijd publiek te bereiken en is deze tegelijkertijd uitgebracht op meerdere platforms wereldwijd. De game werd bovendien ondersteund door grootschalige wereldwijde promoties, waaronder deelname aan evenementen over de hele wereld.

Om de Sonic IP verder te laten groeien, hebben we ons gericht op transmedia-ontwikkeling als een belangrijke strategie, met wereldwijde uitbreiding via diverse mediakanalen en merchandising. Dit fiscale jaar staat in het teken van “Fearless: Year of Shadow” voor de Sonic IP, met wereldwijde initiatieven die Shadow centraal stellen.

Naast deze game versnellen we onze transmedia-ontwikkelingen met de mobiele game Sonic Rumble™, die deze winter zal verschijnen, de nieuwe serie Knuckles op Paramount+, en de wereldwijde release van de film Sonic the Hedgehog 3, die gepland staat voor december. Hiermee willen we het bewustzijn van de Sonic IP verder vergroten en het merk wereldwijd uitbreiden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x