Home Gaming Overwatch 2 Season 13: Spellbinder komt met nieuwe modi, Mythic Widowmaker Skin, en meer

Overwatch 2 Season 13: Spellbinder komt met nieuwe modi, Mythic Widowmaker Skin, en meer

by Mark van Truijen

Het dertiende seizoen van Overwatch 2 van Blizzard Entertainment begint op 15 oktober met “Spellbinder”. Zoals verwacht is dit het Halloween-evenement van de hero shooter, hoewel er geen nieuwe PvE-modus aan Junkenstein’s Revenge is toegevoegd. In plaats daarvan gaan spelers naar Junkenstein’s Laboratory, een nieuwe PvP-modus.

Deze modus is in wezen een Team Deathmatch, maar met Mutations die de vaardigheden van een personage veranderen. Zo zal Reinhardt’s Charge bijvoorbeeld ontploffen nadat hij een tegenstander tegen een muur heeft vastgepind. Ondertussen krijgt Reaper zijn oude Soul Orb-passieve vaardigheid terug. De modus is beschikbaar tot 4 november, maar gelukkig zullen PvE-modi zoals Junkenstein’s Revenge en Wrath of the Bridge gedurende het seizoen beschikbaar blijven.

De nieuwste Mythic skin is voor Widowmaker, die begint als leerling in de toverdranken en evolueert naar een kenner van de zwarte kunsten. Spelers met volledig geüpgradede Mythic Hero Skins kunnen ook nieuwe Gilded Aspects krijgen, die een zwart-gouden kleurenpalet toevoegen (en er zijn plannen om ook Mythic Weapons te voorzien van deze aanpassing).

Seizoen 13: Spellbinder zal ook samenvallen met een nieuwe balance patch, dus houd meer details in de gaten zodra deze morgen live gaat. Daarnaast komt er op 17 oktober een samenwerking met My Hero Academia om naar uit te kijken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x