Home Gaming MainFrames: speelbare demo binnenkort beschikbaar tijdens Steam Next Fest

MainFrames: speelbare demo binnenkort beschikbaar tijdens Steam Next Fest

by Sven

MainFrames, de nieuwste platformer van uitgever The Arcade Crew en ontwikkelaar Assoupi, staat op het punt om je volledig in zijn digitale wereld te trekken. Volgende week (van 14 tot 21 oktober) verschijnt de eerste demo tijdens Steam Next Fest, waarmee spelers alvast een voorproefje krijgen van deze slimme, snelle platformgame met puzzelachtige elementen. De volledige release staat gepland voor begin 2025 op pc en Nintendo Switch.

In de vandaag uitgebrachte demo-trailer krijgen we een glimp van de kleurrijke, maar uitdagende wereld van MainFrames. De held van het verhaal, Floppy, scheurt door programmavensters, stuitert van desktop-iconen af en baant zich een weg door een eigenzinnig computernetwerk. Floppy is een programma op zoek naar zijn oorsprong en ware functie, wat zorgt voor een avontuur vol zelfontdekking.

Een digitale wereld vol charme en humor

Tijdens zijn reis komt Floppy allerlei kleurrijke personages tegen die het netwerk van MainFrames bevolken. Hun humor zal ongetwijfeld wat lachsalvo’s uploaden in je dag! Elk gebied in de game heeft zijn eigen unieke stijl, mechanics en geheimen om te ontdekken, wat zorgt voor afwisseling en verrassingen om elke hoek.

Hoewel de levels zeker uitdagend kunnen zijn, zorgt het ondeugende levelontwerp van MainFrames ervoor dat het platformen eerlijk blijft. Dit is een spel dat je uitdaagt, zonder je gefrustreerd achter te laten.

Een voorproefje van het avontuur

Met zijn charmante digitale wereld en vlotte gameplay belooft MainFrames een overklokte rit te worden die je niet wilt missen. De demo tijdens Steam Next Fest biedt spelers de kans om alvast in deze unieke setting te duiken. Dus, ben jij klaar om met Floppy op ontdekkingsreis te gaan?

Ga jij de demo van MainFrames uitproberen tijdens het festival? Of wacht je liever op de volledige release? Deel je plannen in de comments!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x