Home Gaming Bura: The Way the Wind Blows: Nog twee dagen om Kickstarter-campagne te beƫindigen

Bura: The Way the Wind Blows: Nog twee dagen om Kickstarter-campagne te beƫindigen

by Jos Vis

Indie game-ontwikkelingsstudio Tiny Meow Studio kondigt aan dat de Kickstarter-campagne om Bura: The Way the Wind Blows te financieren over slechts drie dagen zal eindigen en tot nu toe 155% van het doel heeft bereikt dankzij de steun van 600 backers.

Bura: The Way the Wind Blows is een gezellig avontuur dat naar Steam en Nintendo Switch komt, geĆÆnspireerd door Adriatische folklore en de charme van Studio Ghibli, waarin spelers een magische wereld van natuur en geesten verkennen, met de nadruk op persoonlijke groei en het waarderen van de momenten van het leven.

De game benadrukt de bijna verloren traditionele levensstijl aan de kust en moedigt spelers aan om te ontspannen en de Pomalo-levensstijl te omarmen, die een bewust, langzaam leven en erkenning van de schoonheid van het leven promoot.

YouTube video

Bura, de sterkste en meest onvoorspelbare noordoostenwind in de Adriatische regio, staat bekend om zijn orkaanachtige kracht en koude lucht, vaak afgebeeld in Kroatische folklore als een mooie vrouw; hoewel het ruw kan zijn, heeft het ook gunstige effecten, het reinigt de zee en verheldert de geest.

Ontdek de mediterrane natuur, ontmoet geesten uit oude folklore en begeleid Rina terwijl ze zichzelf ontdekt terwijl ze universele emoties zoals reislust en angst voor de dood onder ogen ziet, terwijl ze magische legendes uit het Adriatische pantheon onthult.

Als het volgende streefdoel van $ 32k USD wordt bereikt, wordt er een kookminigame met traditionele recepten toegevoegd om de game-ervaring te verbeteren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x