Home Gaming Like a Dragon: Yakuza Pirate in Hawaii is veel groter dan Dragon Gaiden, aldus RGG Studio

Like a Dragon: Yakuza Pirate in Hawaii is veel groter dan Dragon Gaiden, aldus RGG Studio

by Mark van Truijen

RGG Studio heeft onlangs Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii aangekondigd, de volgende titel in de Yakuza/Like a Dragon-franchise. Gebaseerd op het verhaal, waarin Majima Goro wakker wordt op een onbekend eiland en een piraat wordt, lijkt het een zijverhaal van Like a Dragon: Infinite Wealth. Honolulu City is zelfs een van de drie regio’s om te verkennen.

Is het vergelijkbaar met Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name? In een gesprek met Famitsu (vertaling via DeepL) onthulde RGG-president Masayoshi Yokoyama dat het verhaal 1,3 tot 1,5 keer groter is. De exacte grootte van het gebied is onbekend, hoewel hij bevestigde dat het totale spelvolume “veel groter” is dan Gaiden.

Yokoyama zei ook dat de productietijd van het spel lang is geweest en dat het team het een tijdje geheim moest houden. Interessant genoeg lijkt het erop dat er nog veel andere verrassingen onthuld moeten worden.

Like a Dragon: Yakuza Pirate in Hawaii wordt gelanceerd op 28 februari 2025 voor Xbox Series X/S, PS5, Xbox One, PS4 en PC, (met ook een Digital Deluxe Edition beschikbaar).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x