Home Gaming Op je paard door Conan Exiles

Op je paard door Conan Exiles

by Jos Vis

Vanaf nu kunnen Conan Exiles-spelers veulens vangen, ze trainen in dappere rossen en ze in de strijd rijden, aangezien Funcom een van de meest gewilde functies introduceert sinds de lancering.

De gratis update biedt iedereen de mogelijkheid om paarden te verwerven, waardoor de reistijd aanzienlijk wordt verkort en een krachtig nieuw aspect wordt toegevoegd om te bestrijden. Spelers kunnen nu steekspelen, zwaaien met hun zwaarden of zelfs pijlen van paard af schieten, waardoor mogelijk nietsvermoedende slachtoffers razendsnel worden neergemaaid.

Er is ook een nieuw systeem voor het nivelleren van volgers, wat betekent dat ballingen ervaringspunten kunnen verdienen voor hun slaven, huisdieren en paarden. Volgers kunnen ook willekeurige voordelen krijgen, waarvan sommige zeldzaam en krachtig zijn.

“Sinds het begin maken mounts en mount combat deel uit van de droom die Conan Exiles heeft gevormd. Het is bevredigend en opwindend om eindelijk die droom waar te maken en spelers de mounts en gevechtservaring te bieden waar ze op hebben gewacht, ”zegt Creative Director Joel Bylos.

De gratis update wordt tegelijkertijd uitgebracht met de nieuwe DLC Riders of Hyboria, die een aantal nieuwe decoratieve opties, wapens en bouwstukken introduceert. Riders of Hyboria is beschikbaar voor € 9,99 op alle platforms en als onderdeel van de Year 2 Season Pass. Het bevat:

♦ 2 exclusieve mount skins, één passend voor de ridder in glanzend pantser, de andere perfect voor een donkere en gruwelijke krijgsheer.

♦ 6 exclusieve bevestigingszadels, elk geschikt voor verschillende speelstijlen, zoals scout en cavalerie.

♦ 25 nieuwe beugels-gerelateerde bouwstukken, specifiek ontworpen zodat u uw eigen stallen kunt creëren.

♦ 3 nieuwe pantserset, inclusief het legendarische Poitain Cavalier-pantser.

♦ 11 nieuwe wapens, waaronder lance, greatsword, katana en warhammer, allemaal afkomstig van de trotse natie Poitain.

♦ 14 nieuwe decoratieve items, speciaal ontworpen om uw stallen op te knappen.

Alle nieuwe content in Riders of Hyboria Pack is exclusief voor deze DLC en voegt een groot aantal nieuwe visuele opties toe, maar biedt geen voordeel in de game. Alle nieuwe items hebben vergelijkbare statistieken als bestaande items.

Conan Exiles is een open wereld overlevingsspel dat zich afspeelt in de woeste landen van Conan the Barbarian. Na een succesvolle Early Access-run die startte in januari 2017, werd de game volledig gelanceerd op pc, Xbox One en PlayStation 4 op 8 mei 2018 en werd het een van de bestverkopende en snelst verkopende games van Funcom tot nu toe. Zie www.conanexiles.com of de officiële Steam-pagina voor meer informatie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: