Home Gaming Don’t Die, Minerva! in Early Acces en Xbox Game Preview

Don’t Die, Minerva! in Early Acces en Xbox Game Preview

by Jos Vis

Don’t Die, Minerva! de nieuwste titel van Xaviant, ontwikkelaars van The Culling, komt vandaag aan op Steam Early Access en Xbox Game Preview. Geprijsd op $ 19,99 USD (varieert per regio) voor beide platforms, een gratis Don’t-Die, Minerva!-demo van 1 uur is nu beschikbaar op Xbox.

“We hebben enorm veel zorg en moeite gestoken in het bouwen van deze game, en de lanceringsversie weerspiegelt al het harde werk van het team”, aldus Josh Van Veld, operationeel directeur van Xaviant.

Don’t Die, Minerva! bevat duizelingwekkend moeilijk Binding of Isaac-achtige gameplay. Het ontwijken van knorrige spoken en ectoplasma die spoken spuwt, terwijl ze met zaklamp en knuffelbeesten wordt afgevuurd, wordt steeds moeilijker naarmate de 11-jarige Minerva dieper in een spookhuis onderzoekt.

“Tot nu toe is de feedback die we hebben ontvangen van spelers die een preview-build hebben ontvangen zeer positief.” Zei Van Veld. “We voelden ons alsof we iets speciaals maakten, maar het is pas als anderen beginnen te genieten van het spel en erover praten dat het echt voelt.”

Het Xaviant-team is van plan aanvullende content te ontwikkelen terwijl ze de game updaten via de Steam Early Access- en Xbox Game Preview-periodes. Communityfeedback van early adopters helpt gameplay-wijzigingen en inhoud die is opgenomen in toekomstige updates.

“Met de lanceringsversie klaar, kijken we al uit naar onze eerste inhoudsupdate,” vervolgde Van Veld. “We zijn verheugd om nog meer variatie toe te voegen in de vorm van wapens, buit en vijanden die spelers kunnen ontdekken. We willen ook graag weten wat voor soort spelers spelers zullen vragen. “

Don’t Die, Minerva!-fans kunnen de game nu kopen op Steam Early Access en Xbox Game Preview.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: