Home Gaming Officiële CD PROJEKT RED merchandise winkel is nu geopend

Officiële CD PROJEKT RED merchandise winkel is nu geopend

by Jos Vis

CD PROJEKT RED, makers van The Witcher-gameseries, Cyberpunk 2077 en GWENT: The Witcher Card Game, kondigt de lancering aan van CD PROJEKT RED STORE.

Gebouwd en gerund door CD PROJEKT RED, geeft de winkel gamers toegang tot werelden van officiële kleding en collectibles geïnspireerd door de spellen van de studio. De lancering van producten, uitgebreid met nieuwe items en categorieën die voorwaarts gaan, omvat een selectie van hoogwaardige T-shirts en hoodies met ontwerpen die de studio’s franchises overspannen, een Shupe de Trol pratende knuffel, een Witcher-thema notebook en meer.

Hier vind je de CD PROJECT RED STORE

Ook te zien in het aanbod van de winkel is een traktatie voor fanatieke verzamelaars – een speciale, met de hand geschilderde 12-inch polystone figuur met daarop Geralt of Rivia als een monsterhoeder, momenteel beschikbaar voor pre-order.

Naast de lancering stelde CD PROJEKT RED de eerste beschikbaar in een reeks reclamespotjes die producten promoten die momenteel verkrijgbaar zijn in de winkel van de studio.

De winkel is momenteel beschikbaar in de hele Europese Unie. Verzending naar meer locaties, waaronder de Verenigde Staten en Canada, zal in de nabije toekomst beschikbaar komen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x