Home Movies Draken, horror, actie en nog veel meer met de Universal Home Entertainment releases

Draken, horror, actie en nog veel meer met de Universal Home Entertainment releases

by Jos Vis

HOE TEM JE EEN DRAAK 3 – 5 juni – UHD, 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD
Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp erk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.  

HAPPY DEATH DAY 2U – 19 juni – Blu-ray, DVD en als boxset
Na vele mislukte pogingen heeft studente Tree haar moordenaar gevonden én haar verjaardag overleefd. Langzaamaan probeert ze weer de draad weer op te pakken. Maar als snel ontdekt ze dat opnieuw sterven verrassend veel makkelijker was dan de gevaren die dit keer op de loer liggen.

TOM CLANCY’S: JACK RYAN SEIZOEN 1 – 19 juni – Blu-ray en DVD
Wanneer CIA analist Jack Ryan (John Krasinski) wordt weggetrokken van zijn veilige bureau en in een dodelijk kat-en-muis spel door Europa en het Midden-Oosten wordt geslingerd, moet hij er alles aan doen om een terroristische aanval tegen de V.S. te stoppen. Van producenten John Krasinski, Carlton Cuse (Lost), Graham Roland (Fringe) en Michael Bay, het eerste seizoen van Jack Ryan bevat vier deleted scènes van de bloedstollende missie waar het allemaal begon.

SCORPION SEIZOEN 4 – 19 juni – DVD
Wanneer alleen een genie de wereld van de ondergang kan redden, gaat Team Scorpion de uitdaging aan! In het laatste seizoen van Scorpion vertolkt Elyes Gabel de rol van Walter, de gedurfde leider van een groep misfits wiens unieke breinen dodelijke dreigingen onschadelijk moeten maken voordat het te laat is. Robert Patrick kruipt opnieuw in de huid van Homeland Security agent Cabe Gallo en leidt het team overal heen van Louisiana tot Noordoost-Afrika wanneer zij de confrontatie aangaan met nieuwe gevaren en persoonlijke problemen. Katharine McPhee, Eddie Kaye Thomas, Jadyn Wong, Ari Stidham, en Riley B. Smith maken het heldhaftige team compleet als zij hun geest en levens op het spel zetten om de wereld te redden.

Juni-Universal-2

KIDDING – 19 juni  – DVD
Jim Carrey kruipt in de huid van Jeff, beter bekend als Mr. Pickles, een icoon binnen de kindertelevisie, die in de afgelopen 30 jaar een baken van goedheid en optimisme is geweest voor zowel kinderen als volwassenen. Wanneer zijn familieleven echter uit elkaar begint te vallen, ontdekt Jeff dat zijn hoofd boven water houden niet zo makkelijk is. Het resultaat: een vriendelijke man in een wrede wereld. Langzamerhand begint hij zijn verstand te verliezen en stelt zichzelf de vraag – hoe kan je goed zijn, wanneer alles zo slecht gaat? Ook Frank Langella, Judy Greer en Catherine Keener zijn te bewonderen in deze komedie met een duister randje.

PAW PATROL V20: ZOMERSE REDDING – 5 juni – DVD
Avontuur wordt heter met deze zomerse reddingen! De pups gaan aan de slag om kwijtgeraakt vuurwerk te zoeken, een zwembad te repareren op een verhitte dag, ze redden een kampeertrip, stoppen de chaos tijdens een braderie en meer! De pups nemen je weer mee in 8 spannende aflevering en de DVD bevat daarnaast een bonusaflevering van Shimmer & Shine: Vulkaantje Lek.

Ook vanaf juni verkrijgbaar:

5 juni

  • Rusty Rivets V3: Wild Bot Adventures – DVD
  • Trolls: The Beat Goes On – DVD box seizoen 1-4

19 juni

  • The Scorpion King – UHD

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: