Home Gaming 2K/Turtle Rock kondigen Evolve Stage 2 aan!

2K/Turtle Rock kondigen Evolve Stage 2 aan!

by Mark van Truijen

Evolve evolueert op de PC, en wel heel letterlijk. Vandaag hebben Turtle Rock Studios en 2K namelijk Evolve Stage 2 aangekondigd.

Evolve zoals je het kent krijgt een volledige overhaul en zal opnieuw worden uitgebracht op de PC als Evolve Stage 2, met nieuwe game design, gameplay mechanics, en een verbeterde gameplay balance en systeem prestaties. En niet enkel dat, maar Evolve Stage 2 is ook volledig gratis op de PC.

Waarom veranderd Evolve en wat betekend dit oor de huidige spelers? Chris Ashton en Phil Robb, co-founders van Turtle Rock Studios leggen dit in een brief uit aan de community:
https://talk.turtlerockstudios.com/t/a-message-to-our-community/87816

 Evolve Stage 2 is een compleet nieuw beest met een lijst aan veranderingen, de beta versie lanceert vandaag op de PC. Volledige details vindt je hier : https://evolvegame.com/news/en-evolve-stage-2-announce

En als laatste, mocht je in het bezit zijn van het origineel of ben je van plan deze aan te schaffen dan krijg je automatisch de upgrade naar Stage 2, daarbij ontvang je ook de “FOUNDER STATUS” in-game. Volledige details over deze status vindt je hier:
http://evolvegame.com/news/en-founders-status-in-evolve-stage-2

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x