Home Gaming 2K kondigt NBA 2K18 The Neighborhood aan!

2K kondigt NBA 2K18 The Neighborhood aan!

by Sven

2K heeft vandaag de evolutie van de NBA 2K-gameserie onthuld, met de introductie van de eerste live wereld binnen NBA 2K18. Het team brengt de meest geliefde onderdelen vanNBA 2K – MyPARK, Pro-Am en de populaire MyCAREER-belevenis – samen in een gedeelde wereld, zodat spelers echt het leven van een NBA-speler kunnen ervaren, zowel op het veld als erbuiten.

“We hebben de NBA 2K-ervaring naar een hoger niveau gebracht door de spelers middenin een totaal meeslepende basketbalomgeving te plaatsen. Ze kunnen die omgeving verkennen, er met anderen contact leggen en er bovenal tegen anderen spelen”, aldus Greg Thomas, President van Visual Concepts. “We kunnen gewoon niet wachten om te zien wat dit voor de toekomst van het merk zal betekenen, en voor de fans om metNBA 2K18 aan de slag te gaan vanaf 15 september.”

Zoiets als The Neighborhood is nog nooit eerder vertoond in NBA 2K of welk ander speltype rondom het opbouwen van een sportcarrière. MyPLAYERs leven nu in een omgeving die een soort stadsbuurt is, met diverse locaties verspreid over de gebouwblokken die je kunt bezoeken, vol met andere MyPLAYERs en personages waarmee ze kunnen communiceren.  Ervaringen en klasseringen draaien rondom de acties van de speler, of dat nou is Kyrie Irving tegen het lijf lopen bij de kapper, wedstrijden spelen op de veldjes in The Playground, een tattoo zetten bij de tattooshop, luisteren naar de nieuwste beats of een beetje rondlopen in de omgeving en de nieuwste kleding en accessoires showen aan je vrienden. Welke ervaring een gebruiker heeft, ligt helemaal aan hoe ze aan de game meedoen, zodat ze alles uit het spelen van NBA 2K18 halen op de manier die voor hen het leukst is.

NBA 2K18 introduceert ook de Road to 99, de overkoepelende metagame die gebruikers beloont als de algemene beoordeling van hun MyPLAYER stijgt, welk speltype ze ook spelen. In Pro-Am, Park en hun NBA-tocht door MyCAREER werken ze met hetzelfde badges-systeem. Hun eigenschappen, animaties en badges bepalen samen hun speelstijl op weg naar een overall klassering van 99.

Zoals eerder aangekondigd kunnen fans op 8 september een voorproefje krijgen van NBA 2K18 met de versie van “The Prelude” van dit jaar, een gratis downloadbare ervaring die de aftrap vormt van hun leven in The Neighborhood, verkrijgbaar voor PlayStation®4 en Xbox One. Spelers kunnen zo nog vóór de lancering hunNBA 2K18-ervaring starten en verder gaan waar ze gebleven waren als de game een week later officieel wordt uitgebracht.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x