Home Gaming 2K en Gearbox Software kondigden Borderlands® 2 VR aan.

2K en Gearbox Software kondigden Borderlands® 2 VR aan.

by Mark van Truijen

2K en Gearbox Software kondigden vandaag Borderlands® 2 VR aan. De veelgeprezen en genre defining shooter-looter komt op 14 december 2018 voor het eerst naar VR op PlayStation®VR. Fans die Borderlands 2 VR pre-orderen worden ook beloond met directe toegang tot een dynamisch PlayStation-thema met de vier iconische Vault Hunters uit de game – Salvador, Maya, Axton en Zer0.

Borderlands 2 VR is ontwikkeld door Gearbox Software en brengt de iconische wereld van Pandora tot leven als nooit tevoren. Fans worden virtuele, schatzoekende Vault Hunters, vinden bijna oneindig veel wapens en nemen het op tegen de meest charmante psychopathische dictator in het universum, Handsome Jack, om Pandora te redden van de corrupte Hyperion Corporation.

Belangrijke kenmerken van Borderlands 2 VR op PS VR zijn onder andere:

·         Zet virtueel voet op Pandora: Stap in de schoenen van een schatzoekende Vault Hunter met bijna oneindig veel verschillende wapens op een missie om je zakken te vullen met buit en Pandora te bevrijden uit de klauwen van Handsome Jack. Schiet op bandieten door echt te mikken, sla bullymongs op hun bek, zoek het perfecte geweer in een levensgrote schatkist en bewonder hem vanuit alle hoeken. Catch-aRide en race in een eerstepersoonsperspectief door Pandora. Ervaar de spanning als een psycho op je af rent met een granaat in zijn handen terwijl hij ‘Boom time!’ roept.

·         Rem de tijd virtueel af: Borderlands 2 VR heeft nieuwe, unieke opties in de VR-ervaring om Vault Hunters nog sterker te maken in hun gevecht tegen Handsome Jack. Met Bad Ass Mega Fun Time (alias BAMF Time) kunnen spelers de tijd vertragen en het spel langzamer laten gaan, zodat ze hun volgende aanval kunnen voorbereiden. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om te teleporteren of net zo elegant als Claptrap over Pandora glijden (als hij elegant zou zijn).

·         Word een virtuele Vault Hunter: Kies uit een van de vier speelbare klassen – Siren, Commando, Gunzerker en Assassin – elk met een unieke vechtstijl en geüpdatete vaardigheden die gebruik maken van de nieuwe VR-functionaliteiten, inclusief het nieuwe BAMF Time. Of je nou vijanden vermorzelt met Maya’s Siren-krachten, de hulp inroept van Sabre Turrets met Axton, geniet van twee zware machinegeweren in je handen als Salvador of de bevredigende beweging van Zer0’s zwaard in een vijandelijke rug, Borderlands 2 VR is meeslepender dan ooit.

·         Ervaar virtuele verbeteringen: Voor het eerst kunnen spelers genieten van een sublieme kick door in een eerstepersoonsperspectief rond te rijden in Borderlands. Gassen en sturen gebeurt met de joystick, terwijl je stuurt met je headset. Met de bewegingscontrollers en headset kunnen spelers de menu’s op een nieuwe en intuïtieve manier gebruiken. Je navigeert gemakkelijk door te wijzen, klikken, slepen en los te laten. Spelers kunnen ook hun favoriete manier om te bewegen kiezen. Of dat het wijzen-en-teleporteren is – populair in VR – of direct bewegen met de joysticks: je ervaring in VR voelt goed en past helemaal bij Borderlands.

·         Word virtueel rijk: Borderlands VR brengt het shoot-en-loot-systeem naar VR met bijna oneindig veel willekeurig gegenereerde wapens en uitrusting, elk met hun eigen kenmerken en modificaties. Willekeurig gegenereerde schilden, granaten, relikwieën, klasse-mods en meer geven het arsenaal van je Vault Hunter maximale kracht en chaos.

Borderlands 2 VR is vanaf 14 december 2018 verkrijgbaar op PlayStation®VR. Borderlands 2 VR is geklassificeerd als PEGI 18 en is alleen in singleplayer te spelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x