That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Xbox One

Nieuw in GTA Online: Nieuwe Voertuigen, Red Dead Redemption 2 Pre-order en Stone Hatche

GTA Online zit vol met bonussen, beloningen en kortingen deze week, samen met een uitbreiding van het assortiment bij Southern San Andreas Super Autos, waar spelers nu drie nieuwe klassieke rides met nieuwe liveries kunnen kopen: De Karin Futo, Bollokan Prairie en de Imponte Ruiner.

Spelers ontvangen daarnaast GTA$300,000 in bonus cash samen met een direct unlockable Groen Wireframe Body Suit, simpelweg door tussen nu en 15 okober in te loggen, GTA$ bonussen zullen rond 22 oktober op de Maze Bank accounts gestort worden.

Iedereen die de zowel de Stone Hatchet als de Double-Action Revolver challenges al heeft gehaald kan uitkijken naar een extra GTA$250,000 door simpelweg deze week in te loggen, terwijl spelers die deze week beide challenges afronden voor elk een bonus van GTA$250,000 ontvangen, met een extra GTA$250,000 bonus voor elk de week erop, met een potentieel totaal van GTA$1,000,000.

Er wacht ook een extra cash bonus van GTA$1,000,00 op GTA Online players die een digitale versie van Red Dead Redemption 2 hebben gepre-ordered via de PlayStation of Microsoft Store en inloggen voor 15 oktober, waarbij de beloningen uiterlijk 22 oktober gestort worden.

Daarnaast, alle vier de recent ge-remixede Adversary Modes zullen Dubbele GTA$ & RP uitkeren van nu tot 15 oktober en Nightclub eigenaren kunnen profiteren van een 2X Boost op Nightclub inkomen.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE