Home Gaming 2K en Gearbox laten ons de Multiplayer van Battleborn zien

2K en Gearbox laten ons de Multiplayer van Battleborn zien

by Sven

2K en Gearbox Software onthulden vandaag de eerste blik op de drie competitieve Battleborn multiplayer modes – Capture, Meltdown, en Incursion door middel van een nieuwe trailer tijdens PlayStation Paris Games Week persconferentie vandaag in Parijs. Bovendien hebben de bedrijven aangekondigd dat de Battleborn Open Beta in 2016 beschikbaar zal zijn op alle beschikbare platformen en als eerste is te ervaren op de PlayStation 4 via exclusieve vroegtijdige toegang. De Open Beta zal ook beschikbaar op PC en Xbox One. Meer details daarover worden binnenkort vrijgegeven.

De team-based competitieve multiplayer-actie van Battleborn is te ervaren door maximaal 10 spelers online in 5v5 wedstrijden en bevat drie verschillende multiplayer modes.

  • Capture: Teams van helden staan tegenover elkaar in een snelle death match en moeten punten op de kaart veroveren en vasthouden om te winnen.
  • Meltdown: Teams van helden moeten hun minions begeleiden als ze naar hun dood marcheren in het midden van de kaart. Punten worden gescoord voor elke minion die zichzelf in de verbrandingsoven gooit. Het team met de meeste punten wint.
  • Incursion: Teams van helden moeten hun basis verdedigen van golven AI-gestuurde minions terwijl ze samenwerken met hun eigen volgelingen om de basis van de tegenstander te vernietigen.

Instructievideo’s voor alle drie modi te vinden op de official Battleborn blog.

 

Daarnaast zal er een kleinere, gesloten technische test voor de game plaatsvinden. Deze begint donderdag 29 oktober om 18:00 op PS4, Xbox One, en PC en geeft spelers de kans om de competitieve multiplayer-modus “Meltdown”te spelen evenals “The Algorithm”, een nieuwe verhaalmissie. Dit alles te spelen met 15 van de 25 helden van het spel. Spelers kunnen zich inschrijven om te helpen testen op http://rsvp.battleborn.com. Volledige informatie over de inhoud die beschikbaar is in de gesloten technische test is te vinden op de official Battleborn blog.

Naast dit nieuws hebben 2K en Gearbox ook ISIC de krachtige spirit-mech onthuld en als nieuw speelbaar personage aan de 25 speelbare helden van de game toegevoegd. Ooit hoofd productie Magnus van Minion Robotics heeft ISIC zijn post verlaten via een applicatie van ondenkbaar complexe code. Hoewel hij aangepast is door Kleese wordt deze Magnus nog steeds beschouwd als een van de meest nihilistische en angstaanjagende van de Battleborn. Volledige informatie over ISIC zijn beschikbaar op de official Battleborn blog.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x