Home Gaming Halo 5: Guardians viert wereldwijde lancering

Halo 5: Guardians viert wereldwijde lancering

by Mark van Truijen

Vandaag is Halo 5: Guardians, de nieuwste toevoeging aan Microsofts Halo sci-fi franchise, wereldwijd gelanceerd.

Halo 5: Guardians is het resultaat van meer dan drie jaar hard werken, passie en toewijding, en we zijn erg verheugd om de game uit te brengen voor onze fans,” zei Bonnie Ross, Corporate Vice President, hoofd van 343 Industries. “Gisteravond kwam de Halo Nation van over de hele wereld samen als nooit tevoren tijdens verschillende evenementen, en we zijn blij om fans in de meest ambitieuze game die we ooit hebben uitgebracht te zien duiken.”

Vannacht bereikte de spanning een hoogtepunt toen #Halo5Live massaal werd gedeeld door fans over de hele wereld via Twitter, met enkele van de meest bekeken momenten van de “Halo 5: LIVE” uitzending die gisteren plaatsvond op YouTube. Via YouTube kunnen fans de video van “Halo 5 LIVE” on demand terugkijken en de opwinding van de lancering herbeleven. Daarnaast vonden er nog enkele andere lanceringsmomenten plaats, waaronder:

  • De wereldpremière van Halo: The Fall of Reach, een nieuwe animatieserie rondom het verhaal over de oorsprong van het SPARTAN-programma.
  • Een fan in Finland die een nieuw Guinness World Records ™ titel neer heeft gezet voor de langste videogame marathon met een Halo game.
  • Een launch review MP event voor pers, YouTubers en fans in Utrecht.

Halo 5: Guardians is nu verkrijgbaar bij diverse Nederlandse retailers en via digitale download in een standard, limited en limited collector’s edition. Daarnaast zijn er nu ook een limited edition Xbox One console bundel en limited edition Xbox One controllers verkrijgbaar.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: