zondag , 24 september 2017

Wij geven maar liefst 20 sleutels voor de Paladins Beta weg

In samenwerking met Hi-Rez studios mogen wij maar liefst 20 beta sleutels weg geven. Nu gaan we deze niet hier allemaal neer zetten omdat dat niet bij te houden is. Maar als je een code wil kan je dat even aangeven in de comments en dan mailen we ze naar je toe.

Eenmaal een code ontvangen dan even de volgende stappen volgen :

Step 1: click Download in the menu of www.paladins.com
Step 2: Download the Paladins installer using the download button.
Step 3: Use your existing Hi-Rez Account to log into the launcher. You likely have a Hi-Rez Account if you played SMITE, Global Agenda or Tribes: Ascend. If you do not have a Hi-Rez account, you can easily create one in the launcher.
Step 4: In the launcher, after the game downloads, you will be prompted to enter your Beta Key.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)

 • Tilimo

  Dus vragen is het enige wat ik hoef te doen? Nou oké, ik zal het eens proberen. Zou ik zo’n geweldige Beta key mogen???:D

 • Steven 2610

  Stevenme24@gmail.com graag had ik een beta code

 • Terrorferry

  Ja ik ben benieuwd, ik zou ook wel zo’n beta key willen!
  Ik neem aan dat ik mijn email hier niet hoef te vermelden toch?

 • Terrorferry

  Ja ik ben benieuwd, ik zou ook wel zo’n beta key willen!
  Ik neem aan dat ik mijn email hier niet hoef te vermelden toch?