Home Gaming Eerstepersoons drama over liefde en verlies Fragments of Him komt ook naar de PlayStation 4

Eerstepersoons drama over liefde en verlies Fragments of Him komt ook naar de PlayStation 4

by Mark van Truijen

Nederlandse indie ontwikkelaar Sassybot heeft vandaag aangekondigd dat hun eerstepersoons drama Fragments of Him ook uitgebracht gaat worden op de PlayStation 4 in 2016. De verhalende game ervaring door de studio uit Breda was eerder aangekondigd voor de Xbox One en de PC.

Fragments of Him volgt de nasleep van de plotselinge dood van de protagonist Will en het effect op de mensen die dichtbij hem stonden in het leven. Gamers kunnen de laatste momenten van Will herleven in een verhalende eerste-persoons spelervaring, en daarbij de herinneringen te ontdekken van de personen die hij heeft achter gelaten. Zoals zijn partner Harry, die terugkeert naar een leeg huis gevuld met de aandenkingen van zijn liefde; Sarah, een ex-vriendin die later een goede vriend wordt van het stel; en Mary, de oma die eenzaam is en zich voelt verraden door een samenleving die ze nauwelijks meer herkend.

Sassybot zal ook de laatste versie van Fragments of Him deze week tonen op de LGBT-georienteerde gaming evenement GaymerX (van 11 tot 13 december in San Jose, USA). Dit evenement zal ook de eerste keer zijn dat het spel en de hoofdrol te zien (en te horen) is met de uiteindelijke stemacteur. Vier acteurs hebben hun rol opgenomen, met een oprechte overtuiging waarbij het verhaal tot leven is gekomen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x