zondag , 24 september 2017

Nieuwe seizoenen Emmy-genomineerde series exclusief op FOX

Op zondag 18 september maken de allerbeste tv-series kans op een prestigieuze prijs tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Emmy Awards. Vijf hitseries die exclusief op FOX in Nederland in première gaan zijn dit jaar kanshebbers voor de gouden beeldjes, waaronder The Walking Dead, American Horror Story, Empire, Vikings en The Simpsons. Met een rechtstreekse uitzending vanuit Amerika is de uitreiking van de Emmy’s in de nacht van zondag 18 september op FOX te volgen. Om 00.50 uur is een rechtstreeks verslag van de sterren die de rode loper betreden en van 2.00 uur tot 4.00 uur is de uitreiking van de Emmy Awards te zien. De ceremonie wordt aangevuld met Nederlands commentaar van FOX-presentatoren Noah Zeeuw en Sverre Denis en van gasten uit de showbizz.

Van de genomineerde series staan binnenkort nieuwe seizoenen in het vooruitzicht, die hun première direct na Amerika op FOX beleven. American Horror Story trapt op 19 september af met seizoen zes met de terugkeer van superster Lady Gaga. Ook in het derde seizoen van Empire maken grote beroemdheden hun opwachting, waaronder Mariah Carey. Vanaf 27 september barst de machtsstrijd tussen de familie Lyon weer los op FOX. Fans van The Walking Dead worden op 24 oktober eindelijk beloond voor hun geduld met het antwoord op de grote vraag: van welk personage moeten ze afscheid nemen?

 

American Horror Story: seizoen 6 – vanaf maandag 19 september

Bedenkers Ryan Murphy en Brad Falchuk blijven nog heel mysterieus, maar zoals de liefhebbers van de bekroonde serie gewend zijn voorspellen de eerste teasers een duister verhaal met lugubere wezens. Meer spannende onthullingen over het nieuwe seizoen volgen nog, maar het is al wel bevestigd dat Lady Gaga, Angela Bassett, Kathy Bates en Sarah Paulson terugkeren. Lady Gaga maakte in seizoen 5 ‘Hotel’ haar debuut in de serie, en won een Golden Globe voor haar rol. Dit jaar maakt American Horror Story maar liefst zeven keer kans om een nominatie te verzilveren.

 

Empire: seizoen 3 – vanaf dinsdag 27 september

Het hoofd van een hiphop- en R&B-muziekimperium (gespeeld door Terence Howard), moet kiezen tussen zijn drie zonen die alle drie strijden om de macht over het miljardenbedrijf, terwijl zijn ex-vrouw Cookie haar deel komt opeisen. Taraji P. Henson speelt de sterren van de hemel als zijn wraaklustige ex Cookie. Voor haar rol sleepte zij al een Golden Globe in de wacht en dit jaar weer een Emmy Award-nominatie. De serie is ook in de race voor een Emmy Award voor ‘Oustanding Costumes’ en ‘Original Music and Lyrics’.

 

The Walking Dead: seizoen 7 – vanaf maandag 24 oktober

Na de zenuwslopende cliffhanger van de laatste aflevering van seizoen 6 is op dit moment de grote vraag: wie van Rick’s groep is doodgeslagen door de prikkeldraadknuppel van schurk Negan? De groep zit in een uitzichtloze situatie, maar er komt hulp uit onverwachte hoek. Ook duiken er nieuwe gezichten op, zoals het populaire personage uit de comics: Ezekiel (Khary Payton) met zijn ‘huisdier’ tijger Shiva. The Walking Dead is de grootste succes-serie van het moment en maakt dit jaar kans op twee Emmy Awards.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

De grootste hitseries dit najaar direct te zien op FOX

FOX is dé seriezender van Nederland. Dit najaar zijn voor het eerst de zes grootste hitseries ...