Home Gadgets Sony neemt het stuur over met intuïtief in-car audiosysteem

Sony neemt het stuur over met intuïtief in-car audiosysteem

by Mark van Truijen

De XAV-AX100-ontvanger biedt meer voor lange autoritten. Deze nieuwe audio smartphone interface voor in de auto zorgt voor een verbeterde gebruikerservaring, biedt mogelijkheden om verschillende mediabestanden af te spelen en voorziet de bestuurder van de meest up-to-date informatie voor onderweg.

De XAV-AX100 is uitgerust met Sony’s unieke technologieën. Het high power geluid en de EXTRA BASS functie transformeren het voertuig in een uitgebreide geluidsinstallatie, terwijl er veilig en comfortabel gereden kan worden met behulp van rotatie regelbaar volume en stembediening.

Apple CarPlay

Een telefoon verbinden met de auto kan gemakkelijk via Apple CarPlay. Dankzij CarPlay kan de telefoon veilig en slim bediend worden terwijl de focus op de weg blijft. Met dit systeem is er toegang tot Apple Music en Maps. Bellen en berichten versturen kan aan de hand van het touchscreen, of door middel van stemopdrachten via Siri.

Android Auto

Android Auto is speciaal ontworpen voor het autorijden. Met behulp van een eenvoudige en heldere interface en verbeterde stemfuncties blijft de focus op het rijden.

Welk besturingssysteem ook de voorkeur heeft, met dit nieuwe in-car audiosysteem is het mogelijk om altijd volledige controle te hebben over muziek, kaarten en meer.

Bekend touchscreen

Doordat de indeling van het touchscreen gelijk is aan die van de telefoon, creëert het duidelijke, simpele en tevens bekende touchscreen van de XAV-AX100 een eenvoudige en veilige gebruikersinterface. Het systeem kent een lichte touch bediening en een verbeterde zichtbaarheid van het display. De verbeterde zichtbaarheid zorgt onder andere voor voordelen tijdens ritten ‘s nachts of met felle zon.

Unieke technologie voor een helder geluid

Het in-car audiosysteem heeft een krachtig geluid. Het is uitgerust met een

55 Watt x 4 Dynamic Reality Amp 2 en EXTRA BASS low boost-circuit dat motorruis onderdrukt en een helder geluid produceert bij elk volume. Het heeft een diepe en krachtige bas. De 10-bands grafische equalizer biedt mogelijkheden om het geluid preciezer te regelen en vult EXTRA BASS perfect aan voor een aangename rit. Met de 3-pre-out-connectiviteit kan het systeem worden uitgebreid met externe versterkers. Voor muziekliefhebbers biedt dit de mogelijkheid om hun eigen op maat gemaakte systeem te kunnen bouwen.

De unieke Sony-technologie in de Dynamic Stage Organizer (DSO) is de perfecte aanvulling op de XAV-AX100-functies. De virtuele luidsprekers creëren de ideale geluidservaring voor onderweg.

De XAV-AX100 zal vanaf eind december in heel Europa verkrijgbaar zijn.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x