zaterdag , 23 september 2017

Nieuwe details bekendgemaakt over EA SPORTS FIFA 18

Misschien heb je de EA Play liveshow bekeken, maar mocht je het gemist hebben: er zijn een aantal belangrijke nieuwe details bekendgemaakt rondom EA SPORTS FIFA 18! Hierbij een kort overzicht van wat we hebben aangekondigd.

Gameplay
Dit jaar bevat het spel de grootste gameplayvernieuwingen ooit met de introductie van nieuwe spelerbesturingen en teamstijlen. Waan je daarnaast in meeslepende omgevingen en zorg voor de nodige opwinding op het veld door dramatische momenten te creëren.

The Journey: Hunter Returns
Er gaan geruchten in de Premier League dat het jonge fenomeen Alex Hunter misschien een overstap wil maken. Personen dichtbij de weergaloze voetballer zeggen dat een grote internationale topclub met hem aan het flirten is. Zal hij binnenkort een transfer aanvragen?

Club officials wilden geen reactie geven op de transfergeruchten en vertegenwoordigers uit het Hunter-kamp waren niet bereikbaar voor commentaar. Hunter was voor het laatst gezien in Brazilië, samen met jeugdvriend Danny Williams. Hunter geniet daar van de zon voordat het voorseizoen begint.

Bekijk de splinternieuwe trailer van The Journey: Hunter Returns hier.

FUT Icons
De populairste modus van FIFA krijgt nóg meer te gekke nieuwe content met de onthulling van FUT Icons, die dit jaar naar PlayStation 4, Xbox One en PC komen. De eerste aangekondigde Icon is Ronaldo Nazario (BRA). In de aankomende dagen zal er meer duidelijkheid komen over de icons, dus stay tuned!

 

About Sven Pieneman

Hoofdredacteur. De eerste eigenaar van een Playstation 4 in Nederland. WWE Fanaat.

Check Also

Game Ready voor Project Cars 2, 50.000 GeForce Experience Gebruikers Ontvangen Middle-earth: Shadow of Mordor

Het is een drukke week aangaande GeForce gaming nieuws, vandaar dat we al het nieuws ...