zondag , 24 september 2017

Fast & Furious 8 al meer dan $900 miljoen box office

FAST & FURIOUS 8 heeft in minder dan twee weken tijd wereldwijd al meer dan $900 miljoen box office opgebracht. Later deze week zal de film de $1 miljard voorbij streven. FAST & FURIOUS 8 is te zien in 65 landen en op 28 april a.s. gaat de film nog in première in Japan.
FAST & FURIOUS FAN EVENT

Afgelopen zondag (23 april jl.) vond het officiële Fast & Furious Fan Event plaats bij Circuitpark Zandvoort. Dit event stond in het teken van de release van de nieuwe film FAST & FURIOUS 8.

Tijdens het evenement waren er verschillende showblocks op de track en op de was er een paddocks een Best of Show Battle, Rev-battle, Burn-out Madness en CarLimbo. Daarnaast was er ook de Indian Pete JET Truck met 12.000 PK.

Er waren verschillende auto’s uit de Fast & Furious filmreeks aanwezig en bezoekers (van 12 jaar en ouder) konden meedoen aan de #FastFace Jet Boost Challenge.

Na het enorme succes van Fast & Furious 7 uit 2015, die in een supersnel tempo wereldwijd 1 miljard dollar ophaalde en uitgroeide tot één van de grootste films allertijden, is hier het nieuwste hoofdstuk in één van de meest populaire én langstlopende filmseries ooit: FAST & FURIOUS 8.

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld.

Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos… En om de man die hen tot een familie maakte thuis te brengen.

In FAST & FURIOUS 8 wordt Vin Diesel bijgestaan door een terugkerende sterrencast die bestaat uit Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky en Kurt Russell. Ook Charlize Theron, Scott Eastwood en Helen Mirren hebben een belangrijke rol in deze spectaculaire nieuwe film. De film is geregisseerd door F. Gary Gray (Straight Outta Compton) en wederom geproduceerd door Neal H. Moritz, Michael Fottrell en Vin Diesel.

FAST & FURIOUS 8 draait nu in de bioscoop, ook in IMAX en in Dolby Cinema.

About Sven Pieneman

Hoofdredacteur. De eerste eigenaar van een Playstation 4 in Nederland. WWE Fanaat.

Check Also

IT grootste horrorfilm ooit in Nederland

De nieuwe verfilming van Stephen King’s bestseller IT is met een opbrengst van €3.083.101 de grootste horrorfilm ooit in Nederland. ...