zondag , 24 september 2017

Eerste trailer Atomic Blonde nu beschikbaar

In de zenuwslopende actiethriller ATOMIC BLONDE speelt Charlize Theron een dodelijke agent van MI6. In de film volgen we haar in Berlijn, een stad vol verraderlijke dubbelspionnen, waar bovendien een gespannen sfeer hangt vanwege een dreigende revolutie.

Agent Lorraine Broughton is het kroonjuweel onder de Britse geheim agenten in dienst van Hare Majesteit. Zij is een sensuele superspion en ze is bereid om al haar skills te gebruiken om een onmogelijke missie te overleven. Ze wordt in haar eentje het instabiele en onrustige Berlijn in gestuurd om een zeer belangrijk dossier af te leveren. Ze gaat een samenwerking aan met de lokale bureauchef David Percival (James McAvoy) om te ontsnappen aan een uiterst dodelijk spionnenspel.

ATOMIC BLONDE is een spectaculaire mix van strakke actie en sensuele spanning onder regie van David Leitch (John Wick, Deadpool 2). John Goodman, Til Schweiger, Eddie Marsan, Sofia Boutella en Toby Jones zijn ook te zien in deze film die gebaseerd is op de Oni Press-graphic novel serie “The Coldest City,” van Antony Johnston & illustrator Sam Hart.Scenario door Kurt Johnstad (300).

About Cas van Eldonk

Pc/ps4 Filmfanaat Comic Fan

Check Also

IT grootste horrorfilm ooit in Nederland

De nieuwe verfilming van Stephen King’s bestseller IT is met een opbrengst van €3.083.101 de grootste horrorfilm ooit in Nederland. ...