zondag , 24 september 2017

Dertigersdilemma in nieuwe FOX serie ‘This Is Us’

Drie dertigers worstelen met het dertigersdilemma in de Amerikaanse hitserie ‘This Is Us’. De serie, die in Amerika ruim twaalf miljoen kijkers trok, ontving vorig jaar drie Golden Globe nominaties en won zeven andere awards waaronder People’s Choice award voor ‘Favorite New Drama’. Mede door dit succes is er besloten om nog twee seizoenen te maken. ‘This Is Us’ is geschreven en geproduceerd door de regisseur en schrijver van ‘Crazy, Stupid, Love’, Dan Fogelman en is vanaf 4 april elke dinsdag om 22:00 uur te zien op FOX.
 
Dertigers Kate (Chrissy Metz), Kevin (Justin Hartley) en Randall (Sterling K. Brown) worstelen ieder met hun eigen problemen. Kate (36) vecht al van kinds af aan tegen de kilo’s en probeert zich te manoeuvreren in een wereld waarin maat 36 de norm lijkt te zijn. Kevin (36) begint genoeg te krijgen van zijn vrijgezelle levensstijl en inhoudsloze baan en staat elke ochtend op met de vraag: Is dit alles? Randall (ook 36) groeide op zonder zijn biologische vader en heeft de behoefte te weten te komen wie hij is en gaat naar hem op zoek. Deze drie levensverhalen komen op een bijzondere manier bij elkaar en zijn meer met elkaar vervlochten dan in eerste instantie lijkt.
image image
Acteurs ‘This Is Us’ (v.l.n.r.):
Ron Cephas Jones als William, Mandy Moore als Rebecca, Milo Ventimiglia als Jack, Susan Kelechi Watson als Beth, Sterling K.Brown als Randall, Justin Hartley als Kevin, Chrissy Metz als Kate en Chris Sullivan als Toby
Over FOX
FOX staat bekend om een aanbod van internationale hitseries als ‘The Walking Dead’, ‘Outcast’, ‘This is Us’, ‘Prison Break’ en ‘Empire’. FOX zendt deze series vaak als eerste en kort na de internationale premières in Nederland uit, waarmee de zender de pay-off ’The Best. First’ onderstreept. FOX is voor iedereen met digitale televisie te ontvangen, onder meer bij Ziggo, Tele2, CanalDigitaal en Caiway op kanaal 11, bij KPN op kanaal 14, Digitenne kanaal 26 en Delta kanaal 13. Voor meer informatie: www.foxtv.nl.
Uitzending:
‘This Is Us’ is vanaf 4 april elke dinsdag om 22.00 uur te zien op FOX.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

De grootste hitseries dit najaar direct te zien op FOX

FOX is dé seriezender van Nederland. Dit najaar zijn voor het eerst de zes grootste hitseries ...