Home Gaming Zoek dekking in de Heatwave-modus van Apex Legends met het Sun Squad Collection Event

Zoek dekking in de Heatwave-modus van Apex Legends met het Sun Squad Collection Event

by Pim, Sel

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag het gloednieuwe Apex Legends Sun Squad Collection Event aangekondigd. Het in-game-evenement vindt plaats van 28 maart tot en met 11 april, en introduceert de “Heatwave”-modus, exclusieve cosmetische items en nog veel meer.

  • Gloednieuwe modus – Spelers hebben extra zonnebrandcrème nodig in de tijdelijke “Heatwave”-modus, een variant op Battle Royale waarin sporadische hittegolven schade toebrengen aan spelers die zich buiten bevinden. Wie wil overleven, schuilt binnen of blijft onder hitteschilden tot de hittegolf afneemt. Probeer in het ergste geval te sliden of een zonnebril te dragen om de schadelijke zonnestralen te verminderen.
  • Zomerse kledingstukken – Er zijn 24 exclusieve cosmetische items te verzamelen voor Ash, Mirage, Fuse en meer. Het gaat om Hawaïaanse overhemden, scuba-uitrustingen en nog veel meer
  • Unlockable van Ash – Spelers kunnen extra items verdienen met het beloningenpad van het event. Als ze voor 11 april alle 24 cosmetische items hebben ontgrendeld, spelen ze automatisch de “Strongest Link” Heirloom van Ash vrij.

Apex Legends Revelry is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via de EA app en Steam. Vergeet niet om Apex Legends te volgen op TwitterInstagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: