Home Gadgets Zeven tips voor de beste WiFi deze zomer

Zeven tips voor de beste WiFi deze zomer

by Mark van Truijen

We hebben ’m weer spontaan in onze bol: de zomer. De temperatuur is weer aangenaam, de wolken zijn verdwenen en de buitenwereld lonkt. Geen reden meer om binnen te blijven, dus! Behalve WiFi dan, horen we je denken? Ook dat is zo geregeld. Want met FRITZ! geniet je deze zomer van de beste WiFi. Of je nu binnen blijft of er lekker op uit trekt.

 

1. Connect met WiFi-hotspots – maar doe het wel veilig

In de zomer zijn de mogelijkheden eindeloos. Lekker een dagje naar het park of juist op vakantie. Ook buiten in de meeste steden of op het vliegveld kun je vaak gewoon connecten met WiFi. Met de FRITZ!App WLAN zie je in een oogopslag waar de dichtstbijzijnde WiFi-hotspots te vinden zijn. Durf je het niet helemaal aan met openbare netwerken? De app biedt ook inzicht in de sterkte én de veiligheid van het WiFi-signaal dat je gebruikt.

2. Beste internetverbindingen in het buitenland

De zomer is dé tijd om nieuwe oorden te ontdekken. Met FRITZ! heb je ook in het buitenland toegang tot de beste WiFi-verbindingen. Betaalbaar gebruikmaken van je 4G-verbinding in het buitenland kan tegenwoordig ook. Maar dat wil niet zeggen dat die verbinding ook altijd net zo snel is als je gewend bent. Valt het tegen? Met de compacte FRITZ!Box 6820 LTE-router creëer je in geheel Europa heel eenvoudig een hotspot voor al je familie en vrienden. Handig als je bijvoorbeeld op de camping wilt surfen naar de leukste activiteiten in de omgeving.

3. Beveilig je huis

Mocht je er niet gerust op zijn om je huis tijdens je vakantie alleen te laten, dan biedt FRITZ! hulp. MetFRITZ! en een IP-camera houd je je huis van op afstand in de gaten. Werkt trouwens ook als je op een zwoele zomeravond lekker in de tuin zit, terwijl je baby boven rustig ligt te slapen.

4. WiFi tot in de tuinstoel

Ook als je deze zomer gewoon werkt, is een goede internetverbinding onmisbaar. En om je gevoelige werkdata extra veilig te stellen, zorg je natuurlijk voor een veilige WiFi-verbinding. Met een WiFi-versterker als deFRITZ! Repeater trek je die ook heel eenvoudig door naar buiten. Gewoon de versterker inpluggen in een stopcontact, verbinden en je streamt zonder onderbrekingen. Kun je gewoon met je laptop op schoot in de tuin werken. En na werktijd lekker blijven zitten om Netflix te kijken of muziek te luisteren.

5. Nodig vrienden uit

Als ik zeg: zomer, zeg jij: barbecue! Nodig al je vrienden uit voor een gezellige grillsessie, uiteraard voorzien van de beste Spotify-tunes. Is het een dagje minder weer? Organiseer dan een gezamenlijk Netflix-avondje. Jij regelt de popcorn, dan zorgt FRITZ! voor een uitstekende internetverbinding.

6. Connect apparaten voor een smart home

De zomer is ook een prima gelegenheid om je huis op te ‘smarten’. Met FRITZ! verbind je je slimme apparaten met elkaar, of die nu binnen of buiten staan. Denk aan een robotstofzuiger in huis en sfeerverlichting buitenhuis.

7. Eindeloze liefde

Deze zomer de liefde van je leven tegen het zongebruinde lijf gelopen? Dankzij WiFi blijf je ook na thuiskomst in contact. Vergeet romantische briefkettingen, via Skype voelt het alsof je vakantieliefde gewoon nog bij je is.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x