Home GamingAndroid Yu-Gi-Oh! DUEL-LINKS viert vijfde verjaardag

Yu-Gi-Oh! DUEL-LINKS viert vijfde verjaardag

by Jos Vis

Konami viert de vijfde verjaardag van zijn populaire mobiele en pc-game, Yu-Gi-Oh! DUEL-LINKS. Vanaf vandaag geeft KONAMI alle duellisten die inloggen een Monster Reborn-kaart en vaardigheid uit om de miljarden duels die de afgelopen vijf jaar zijn gespeeld te herdenken!

Door in te loggen tussen 12 januari 2022 – 28 februari 2023, ontvangen Duelists de Legend Foil Rarity Monster Reborn-kaart voor Special Summon-monsters van de Graveyard en kunnen ze mogelijk het tij keren in een Duel. Met de aanvullende Destiny Draw: Monster Reborn Skill kunnen duellisten de Monster Reborn-kaart trekken bij hun volgende trekking als deze nog niet in hun hand is. Samen vormen de kaart en vaardigheid een krachtige combinatie voor elke Duelist.

Naast Monster Reborn ontvangen alle duellisten een Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS Vijfde verjaardag spelmat en kaarthoezen met Yuya Sakaki en Yami Yugi.

Inlogbonussen tijdens de Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS De campagne voor het vijfde jubileum zal overvloedig zijn met 1.000 edelstenen, een vaardigheidsticket en verschillende kaarttickets (inclusief glanzende UR/SR-droomtickets).

Ook beschikbaar is het nieuwe Dark Magician-thema Structure Deck EX inclusief Dark Paladin, Strength in Unity, Destined Rivals en andere krachtige kaarten. Ga voor meer informatie naar: https://www.konami.com/yugioh/…

Gebaseerd op de officiële Yu-Gi-Oh! HANDELSKAARTSPEL, Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS brengt de populaire game tot leven op mobiele apparaten en op pc. Duelisten kunnen de geest van Yami Yugi, Yuma Tsukumo, Yusei Fudo en andere geliefde personages uit de Yu-Gi-Oh! franchise in competitieve kaartgevechten.

Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS heeft inmiddels 140 miljoen downloads wereldwijd. Duelisten over de hele wereld hebben meer dan 65 miljard kaarten verzameld en hebben gestreden in 6 miljard Duels.

De Yu-Gi-Oh! serie is gebaseerd op de manga Yu-Gi-Oh! (door Kazuki Takahashi), die vanaf 1996 in het tijdschrift SHUEISHA Inc.’s Weekly Shonen Jump werd geserialiseerd en nu aan de zevende editie van de “Yu-Gi-Oh!” animatieserie (momenteel uitgezonden op TV Tokyo-gelieerde zenders). KONAMI bracht de eerste consolegame uit in 1998 en de serie, inclusief het ruilkaartspel, wordt nog steeds door talloze klanten over de hele wereld gewaardeerd. KONAMI blijft een breed scala aan Yu-Gi-Oh! content om klanten over de hele wereld het plezier en de spanning van de serie te bieden.

Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS is gratis verkrijgbaar in de App Store voor iPad, iPhone en iPod touch, Google Play voor Android-apparaten en voor pc via Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x