Home Gaming Youtube-ster Kalvijn lanceert Slapstick spel

Youtube-ster Kalvijn lanceert Slapstick spel

by Pim, Sel

Een spel waarbij je een klap krijgt? Dat kun je toch niet maken? Jawel, het is dus wel gemaakt.

Gisteren lanceerde YouTube-ster, auteur van ‘Van niks naar clicks’ en ondernemer Kelvin Boerma, (beter bekend als Kalvijn), in samenwerking met spellenuitgever Identity Games het hilarische spel SLAPSTICK. Het spel ligt volgende week in de winkels. De getalenteerde Kelvin, die op YouTube meer dan 880.000 volgers heeft, daagt families, vrienden en zijn KALFAM uit het tegen elkaar op te nemen aan de hand van dilemma’s. Test de vriendschap en het beoordelingsvermogen van je vrienden en familie en zorg dat je de meeste goede antwoorden geeft om de ‘slap’ te voorkomen! Is jullie relatie stevig gebouwd of kom je er pijnlijk achter dat er nog werk aan de winkel is? 

In dit grappige spel reken je voor eens en altijd af met verschillende prangende vragen over gevoelige onderwerpen, die in de lijn liggen met Kalvijn’s populaire YouTube kanaal waarmee hij in 2018 de prestigieuze VEED Award ‘Beste Mannelijke YouTuber’ won. In het gedurfde spel schotelt iedere kaart je een dilemma voor. Weet jij hoe je vrienden en familie over je denken en geef je het juiste antwoord, dan ontwijk je de slap en voel je een zacht briesje. Maar geef je het verkeerde antwoord, dan is de prijs hoog en krijg je een klap in je gezicht.

SLAPSTICK bevat ‘would you rather’-vragen zoals ‘Drink je liever één keer het plasje onder in de kliko op of eet je liever een week lang kattenvoer?’ en waar/niet waar-stellingen zoals ‘plassen onder de douche is vies’. De prijs die je moet betalen als je antwoord niet overeenkomt met de meerderheid van de groep is hoog: je krijgt namelijk een klap in je gezicht. Maar het feit dat jij over zulke belangrijke zaken een andere mening hebt dan je vrienden, is voor hen ook een klap in het gezicht, dus eigenlijk staan jullie gewoon quitte!

Durf jij het aan en vertrouw je erop dat je dezelfde mening hebt als je vrienden?

SLAPSTICK bevat twee kaartspellen, de donkerblauwe kaarten zijn geschikt voor spelers vanaf 10 jaar,  de overige kaartkleuren zijn gericht op spelers vanaf 14 jaar. Speel je met 2 á 3 spelers, dan kun je jouw antwoorden vergelijken met het oordeel van Nederland door de percentages op de dilemma’s te gebruiken.

Release: 17 oktober 2018
Aantal spelers: 3 – 8
Leeftijd: 10+
Consumentenadviesprijs: € 19,99
Verkrijgbaar via: alle speelgoedwinkels en Bol.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x