Home Gaming YouTube gamer Yarasky ontvangt tijdens DreamHack Rotterdam eerste LG G8XThinQ met Dual Screen

YouTube gamer Yarasky ontvangt tijdens DreamHack Rotterdam eerste LG G8XThinQ met Dual Screen

by Mark van Truijen

 Nederlandse YouTube gamer Yarasky krijgt de primeur en ontvangt op 18 oktober tijdens DreamHack Rotterdam als eerste in Nederland de LG G8XThinQ met Dual Screen uitgereikt. Hij gaat daarna live de mobiele game Call of Duty spelen. Daarnaast kunnen fans op dezelfde dag tussen 13:30 uur en 14:30 uur langslopen bij de stand van LG ElectronicsLevel Up with LG UltraGear voor een meet&greet met Yarasky. Op zaterdag 19 oktober om 15:00 uur is YouTube gamer Achterklap aanwezig bij de stand en kunnen fans het tegen hem opnemen in een game-toernooi. DreamHack Rotterdam vindt plaats in Ahoy en wordt georganiseerd door Rotterdam Games Week.

Level up with LG UltraGear
LG is samen met PowerUnlimited aanwezig bij de stand Level Up With LG Ultragear waar consumenten tegen elkaar de game Fortnite kunnen spelen op de LG 27-inch UltraGear gaming monitor (model 27GL650F-B). Deze krachtige gaming monitor heeft een AMD RADEON FreeSyncTM technologie waardoor gamers tijdens razendsnelle games naadloze en vloeiende bewegingen in hoge resolutie ervaren zonder haperingen. Ook beschikt de monitor over HDR10, hierdoor worden beelden in donkere en lichte scènes nog gedetailleerder weergegeven. Verder heeft de monitor een verversingssnelheid van 144Hz en 1 ms* zodat objecten duidelijker worden gepresenteerd en de handelingen vrijwel direct op het scherm worden weergegeven. Hierdoor zijn de snelst bewegende objecten duidelijk te zien en heeft de gamer een voordeel op zijn tegenstander.

LG G8XThinQ en LG Dual Screen
De LG G8XThinQ is de nieuwste smartphone in de G-serie met een geavanceerd Dual Screen. Twee schermen die samen een geheel nieuwe manier van multitasking creëren. Het Dual Screen is onder andere voor gamers een ideale oplossing. Terwijl je gamet op het 6,4-inch scherm kan het tweede scherm gebruikt worden als gamepad met vier verschillende instellingen voor firstperson-shooter, racen, actie en sport. Deze pad kan gebruikt worden voor alle spellen die Bluetooth-controllers ondersteunen. De gamepads fungeren als controller en er zijn verschillende varianten met speciale knoppen en menu’s beschikbaar voor verschillende populaire spellen. 

DreamHack Rotterdam
Dit jaar is het de eerste keer dat er een editie van het toonaangevende DreamHack event georganiseerd wordt in de Benelux. Het begon in 1994 als een LAN-party (Local Area Network) en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevend gaming lifestyle event, verspreid over acht landen op drie continenten. Naast live gaming zijn er op het event e-sport toernooien, een stream studio waar bekende streamers in actie zijn, een game expo en cosplay wedstrijden. 

Beschikbaarheid UltraGear Monitor, LG G8XThinQ en LG Dual Screen

  • LG 27-inch UltraGear gaming monitor (model 27GL650F-B) is beschikbaar in de Benelux voor een adviesprijs van €299,-
  • De LG G8XThinQ en het LG Dual Screen zijn beschikbaar vanaf medio november in de Benelux

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: