Home TVSeries Yfke Sturm sluit zich aan bij FOX

Yfke Sturm sluit zich aan bij FOX

by Mark van Truijen

Yfke Sturm sluit zich aan bij FOX

Jim Bakkum en Noah Zeeuw krijgen er een nieuwe collega bij. Vanaf januari 2017 sluit topmodel Yfke Sturm zich aan bij FOX als nieuw gezicht van de zender. Yfke Sturm vertrok vorige week al samen met haar FOX collega’s Jim en Noah naar Parijs voor de opnames van het programma: ‘The Victoria’s Secret Fashion Show 2016: Backstage met Yfke en Jim’. Het programma is te zien op zaterdag 24 december om 21.00 uur bij FOX.

Yfke Sturm: “Met veel plezier ben ik begonnen aan mijn avontuur bij FOX. Naast mijn modellenwerk en inzet voor het Rode Kruis is dit een mooie aanvulling en uitdaging. Tijdens mijn eerste opnames, backstage met Jim bij The Victoria’s Secret Fashion Show, voelde ik mij direct als een vis in het water. De opnames waren bovendien een goede aangelegenheid om kennis te maken met Jim en Noah, en dat verliep meer dan geslaagd. Samen maken we er in 2017 een mooi jaar van bij FOX.”

Krijn Jonckheere, zendermanager FOX: “Ik ben superblij dat Yfke onze ploeg komt versterken. Tijdens de fantastische en ijskoude week met de opnames in Parijs, werd direct duidelijk dat zij als geen ander bij FOX past. Samen met Jim en Noah hebben we drie top talenten in huis die de finishing touch aan de zender FOX toevoegen.”

‘The Victoria’s Secret Fashion Show 2016: Backstage met Yfke en Jim’

FOX had de eer om als een van de weinigen backstage toegang te krijgen bij het meest prestigieuze fashion event van het jaar: The Victoria’s Secret Fashion Show 2016. Voor Yfke geen onbekend terrein. ‘The Victoria’s Secret Fashion Show 2016: Backstage met Yfke en Jim’ geeft een kijkje achter de schermen bij de grote namen uit de fashionwereld, de visagisten en de stylisten.

Over Yfke Sturm

Yfke Sturm werd tijdens het winkelen in de HEMA ontdekt door een medewerker van Elite Model Management. Het Nederlandse topmodel tekende contracten met Ralph Lauren en Calvin Klein. Ze sierde de covers van Vogue, Elle, Marie Claire, Cosmopolitan en Glamour en liep wereldwijd de grootste modeshows voor onder andere Versace en Chanel. Als kers op de taart realiseerde ze de droom van elk meisje als Victoria’s Secret Angel en ze liep mee in de Victoria’s Secret Fashion Show. Eerder presenteerde ze ook televisieprogramma’s bij RTL. Naast het modellenwerk zet Yfke zich met het Rode Kruis onder andere in voor kinderen die hun ouders hebben verloren in de strijd tegen AIDS. In Nederland wordt zij vertegenwoordigd door Touché Models.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x