That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gadgets

Xtorm lanceert Wireless Fast Charging Pad

Xtorm, marktleider in mobiele laadoplossingen, lanceert vandaag de Wireless Charging Pad om smartphones draadloos mee op te laden. De Wireless Fast Charging Pad (Qi) Freedom is Qi gecertificeerd en laadt smartphones dankzij de 10W output razendsnel op.

De Fast Charging Pad biedt dé perfecte oplossing om smartphones die Qi technologie ondersteunen, zoals iPhone 8, iPhone X en Samsung Galaxy S modellen, veilig op te laden zonder hierbij gebruik te maken van een kabel. Het unieke aan de Charging Pad Freedom is de hoge 10 watt output in combinatie met het stijlvolle design.

 

Stijlvol en compact
De Charging Pad heeft een compact design dat dankzij de lederen details een stijlvolle look heeft. Daarom neemt de Charging Pad Freedom weinig ruimte in op een bureau of tafel en is deze ideaal voor dagelijks gebruik thuis of op kantoor.

Met de Wireless Fast Charging Pad zorgt Xtorm voor een mooie uitbreiding op het al bestaande Wireless assortiment. Hiermee kan Xtorm nog beter voldoen aan de stijgende vraag naar draadloze laadoplossingen.

cid:image001.jpg@01D34CB3.80FD7EB0

 

Prijs en beschikbaarheid
De advies verkoopprijs van de XW202 Wireless Fast Charging Pad (Qi) Freedom is € 39,-. De Charging Pad is verkrijgbaar bij diverse (online) winkels en op Xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning